Söder

Brunnsgatan 64

83 KVM 3 rum och kök 2.500.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

83 kvm

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

2.500.000 kr

Som nytt - av Johan Skoog, attraktivt belägen, intill Södermalmstorg med hiss & två takterrasser...

Ett alster signerat av Johan Skoog - Mycket attraktivt belägen, intill Södermalmstorg i samma hus som välrenommerad restaurang ligger denna rymliga gavellägenhet med modern, öppen planlösning och hiss finns - utan ett enda trappsteg!

Öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från fönster åt två håll varav ett på gaveln och ett stort fönsterparti samt en helglasdörr som leder dig ut till en rymlig, inglasad balkong med skjutbara fönster med utsikt mot Södermalmstorg. Lägenheten är utrustad med köksinredning från Marbodal med stor köksö och bänkskivor i sten samt maskiner från Husqvarna varav bl. a. hel kyl och hel frys, inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd. Ett mycket stort duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme från vattenburet system. Duschrummet är utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare. Rymliga sovrum med bra förvaring i "walk in closet" och garderobsvägg med skjutdörrar. Genomgående ekparkettgolv. På taket finns två stora terrasser, en i öst och en i väst med vidsträckt utsikt över takåsarna på söder mot havet. Månadsavgift 4 906 kr inkl. bl. a. TV och bredband.

Varmt välkommen - Centralare på söder blir det inte

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp utan ett enda trappsteg står du i en hall med infällda spotlights i taket och genomgående ekparkettgolv i hela lägenheten. I hallen inryms två garderober med skjutdörrar och ett städskåp.

Duschrum

Till vänster från hallen ligger ett mycket stort duschrum med stora fönster vilket ger ett fantastiskt ljus. På golvet är det klinker med golvvärme från vattenburet system. På väggarna är det kakel. I taket är det infällda spotlights. En välplanerad nisch inrymmer tvättmaskin och torktumlare. I duschrummet finns plats för både dusch och badkar för den som önskar det. Idag inryms en bänk med extra förvaring.

Kök/vardagsrum

Längre in till höger från hallen ligger ett kök och vardagsrum med öppen planlösning. Snygg inredning från Marbodal med släta luckor, lådor och hel kyl och hel frys från Husqvarna. Vidare är köket utrustat med ugn och mikro från Husqvarna, i arbetshöjd. En ftx fläkt och ny -20 diskmaskin. Bänkskivorna är i massiv sten med infälld induktionshäll. I taket är det en flexibel lampskena. En köksö med stenskiva och extra utrymme delar praktiskt av mellan kök och vardagsrum. Ett gavelfönster och stora fönsterpartier samt en hel glasdörr leder ut till en inglasad och rymlig balkong med trätrall och utsikt mot Södermalmstorg. Uterummet är utrustat med lampa och eluttag.

Sovrum

Direkt till höger från hallen ligger ett rymligt sovrum lugnt in mot gården. I anslutning till sovrummet ligger en "walk in closet" med skjutdörrar.

Sovrum

Rakt fram i hallen ligger ett sovrum i husets hörna med en hel garderobsvägg med skjutbara dörrar.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

2

Gatuadress

Brunnsgatan 64, 80252 Gävle

Område

Söder

Boarea

83 kvm

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

2

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 10,91205
  • Andelstal avgift: 12,24157
Månadskostnad:

4.906 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 2.700 kr/år

Försäkringskostnad: 1.200 kr/år

Total driftskostnad: 3.900 kr/år

Pantsättning

är inte pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Råmärket

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Svante Jonsson 070-6540129.

TV/Internet

Telias fiber ingår i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns källarförråd och två takterrasser en i öst och en väst. Till takterrasserna finns elgrill och möbler för ca 10 personer.

Energiprestanda

108 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2018-05-28

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Energiprestanda

108

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. Söder är en stadsdel med nyare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, restauranger krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll. Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.