Söder

Brunnsgatan 64

83 KVM 3 rum och kök 2.500.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

83 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

2.500.000 kr

Som ny! Högt upp med inglasat uterum & två takterrasser. Garageplats finns - 540 kr/mån.

Ett alster signerat av Johan Skoog - Mycket attraktivt belägen, intill Södermalmstorg i samma hus som välrenommerad restaurang ligger denna nybyggda 2013 lägenhet insynsskyddad och högt upp med modern och öppen planlösning. Hiss finns - utan ett enda trappsteg!

Lägenheten är utrustad med köksinredning från Marbodal och maskiner från Husqvarna samt bänkskivor i sten. Ett stort fönsterparti och en helglasdörr leder dig ut till ett rymligt, inglasat uterum med skjutbara fönster. Ett mycket stort duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet med värme från vattenburet(!) system. Bra förvaring i "walk in closet" och garderobsväggar med skjutdörrar. Genomgående parkettgolv i ek. På taket finns två stora terrasser med vidsträckt utsikt över takåsarna på söder. Månadsavgift 5 396 kr inkl. bl. a. värme, vatten, tv och bredband. Garageplats i grannfastigheten finns för den som köper lägenheten för endast 540 kr/månad.

Här bor du mitt på Södermalmstorg med en kort promenad till Centralstationen och Gavleån.

Varm välkommen - Tre terrasser med närhet till allt vad stan har att erbjuda

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Duschrum

Till höger från hallen ligger ett mycket stort duschrum med såväl dusch som badkar. En hel fönsterrad ger ett fantastiskt ljus. På väggarna är det kakel och på golvet är det klinker med golvvärme från vattenburet(!) system, samt i taket är det infällda spotlights. En välplanerad nisch inrymmer tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Rakt fram i hallen ligger ett sovrum med hel garderobsvägg med skjutdörrar.

Kök/vardagsrum

Längre in till vänster från hallen ligger ett kök och vardagsrum med modern, öppen planlösning. Snygg inredning från Marbodal med släta luckor, lådor och integrerad kyl/frys och diskmaskin från Husqvarna. Vidare är köket utrustat med ugn och mikro från Husqvarna, praktiskt i arbetshöjd. Bänkskivorna är i massiv sten och i taket är det en flexibel lampskena. En köksö med stenskiva och extra utrymme delar praktiskt av mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier och en hel glasdörr leder ut till ett inglasat och rymligt uterum med trätrall och utsikt över taknockarna på söder. Då denna lägenhet ligger högst upp i huset under de två lägenheterna som har egen takterrass, faller det sig naturligt att denna och grannlägenheten är de som lättast nyttjar terrasserna.

Sovrum

Direkt till vänster från hallen ligger ett rymligt sovrum inrynsskyddat in mot gården. I anslutning till sovrummet ligger en rymlig "walk in closet" med skjutdörrar.

Hall

När du tagit hissen upp utan ett enda trappsteg står du i en hall med infällda spotlights i taket och genomgående parkettgolv i ek i hela lägenheten. I hallen inryms två garderober med spegelskjutdörrar och ett städskåp.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

5

Gatuadress

Brunnsgatan 64, 80252 Gävle

Område

Söder

Boarea

83 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

5

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 12,2416
  • Andelstal avgift: Uppgiften har ej gått att få fram
Månadskostnad:

5.396 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 4.800 kr/år

Total driftskostnad: 4.800 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Råmärket

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1963

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Gunnar Löhman 0706364840.

TV/Internet

Telias fiber ingår i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns källarförråd och två takterrasser en i öst och en väst. Till takterrasserna finns elgrill och möbler för ca 10 personer.

Energiprestanda

108 kwt/kvm/år

Parkeringsbeskrivning

Garage för 540 kr finns att hyra för köparen om så önskas.

Energideklaration utförd

2018-05-28

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. Söder är en stadsdel med nyare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, restauranger krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll. Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.