Söder

Brunnsgatan 64

83 KVM 3 rum och kök 2.620.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman
0708-353540 evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

83 kvm

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

2.620.000 kr

Vill du bo nyproducerat & modernt, högt upp med inglasat uterum, intill Södermalmstorg?

Ett alster signerat av Johan Skoog - Mycket attraktivt belägen, intill Södermalmstorg i samma hus som välrenommerad restaurang ligger denna nybyggda 2013 lägenhet insynsskyddad och högt upp med modern och öppen planlösning i fint snitt. Hiss finns - utan ett enda trappsteg! Lägenheten är utrustad med köksinredning från Marbodal och maskiner från Husqvarna samt bänkskivor i sten. Ett stort fönsterparti och en helglasdörr leder dig ut till ett rymligt, inglasat uterum med skjutbara fönster. Ett mycket stort duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme från vattenburet system. Bra förvaring i "walk in closet" och garderobsväggar med skjutdörrar. Genomgående ekparkettgolv. På taket finns två stora terrasser med vidsträckt utsikt över takåsarna på söder. Månadsavgift 4 500 kr inkl. bl. a. TV och bredband.

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp utan ett enda trappsteg står du i en hall med infällda spotlights i taket och genomgående ekparkettgolv i hela lägenheten. I hallen inryms två garderober med spegelskjutdörrar och ett städskåp.

Sovrum

Direkt till vänster från hallen ligger ett rymligt sovrum lugnt in mot gården. I anslutning till sovrummet ligger en "walk in closet" med skjutdörrar.

Duschrum

Till höger från hallen ligger ett mycket stort duschrum med hel fönsterrad vilket ger ett fantastiskt ljus. På golvet är det klinker med golvvärme från vattenburet system. På väggarna är det kakel. I taket är det infällda spotlights. En välplanerad nisch inrymmer tvättmaskin och torktumlare. I duschrummet finns plats för både dusch och badkar för den som önskar det.

Sovrum

Rakt fram i hallen ligger ett sovrum med hel garderobsvägg med skjutbara dörrar.

Kök/vardagsrum

Längre in till vänster från hallen ligger ett kök och vardagsrum med öppen planlösning. Snygg inredning från Marbodal med släta luckor, lådor och integrerad kyl/frys och diskmaskin från Husqvarna. Vidare är köket utrustat med ugn och mikro från Husqvarna, i arbetshöjd. Bänkskivorna är i massiv sten och en flexibel lampskena i taket. En köksö med stenskiva och extra utrymme delar praktiskt av mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier och en hel glasdörr leder ut till ett inglasat och rymligt uterum med trätrall och utsikt över taknockarna på söder.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

1502

Gatuadress

Brunnsgatan 64, 80252 Gävle

Område

Söder

Boarea

83 kvm

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

5

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 12,2420
  • Andelstal avgift: Uppgiften har ej gått att få fram
Månadskostnad:

4.500 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Nej
Driftkostnad:

Hushållsel: 4.800 kr/år

Total driftskostnad: 4.800 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Råmärket

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1963

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Ulf Andersson 070-6424782

TV/Internet

Telias fiber ingår i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns källarförråd och två takterrasser en i öst och en väst. Till takterrasserna finns elgrill och möbler för ca 10 personer.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. Söder är en stadsdel med nyare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, restauranger krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll. Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.