Söder

Kaserngatan 21A

50,1 KVM 2 rum och kök 1.415.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

50,1 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

1.415.000 kr

Vill du bo i hörnlägenhet på bottenvåningen med nytt kök, badrum och stort, inglasat uterum?

Här bor du på hörnan på bottenvåningen med nytt kök, klinkergolv och stort, inglasat uterum. Nytt -11 kök med klinkergolv, integrerade och rostfria maskiner varav bl. a. sidebyside kyl/frys med is- och vatten. Badrum med kakel, klinker och fönster vilket släpper in det härliga dagsljuset. Stort, inglasat uterum med nålfiltsmatta, eluttag, rullgardiner och skjutbara fönster. Uterummet ligger i härligt västerläge. Närhet till söders puls, högskolan och Boulognerskogen. Begärt pris 1 275 000 kr.

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in genom en ny säkerhetsdörr står du i en rymlig och välkomnande hall med fint klinkergolv genomgående med köket. I hallen inryms en dubbelgarderob.

Badrum

Till vänster i hallen ligger ett badrum med kakel på väggarna och klinker på golvet samt fönster som släpper in det härliga dagsljuset. Badrummet är utrustat med handdukstork med vattenburet system, kommod och upphängd wc samt löst badkar för den som hellre vill ha dusch.

Kök

Rakt fram i hallen ligger ett renoverat -11 kök med induktionshäll och integrerad diskmaskin. I övrigt är köket utrustat med rostfria maskiner vara fläkt, ugn och mikro i arbetshöjd samt sidebyside kyl/frys med is och vatten.

Vardagsrum

Till höger i hallen ligger ett vardagsrum med fönster åt två håll vilket ger ett bra ljusinsläpp. I vardagsrummet är det en stenfondvägg med spotlights. Från vardagsrummet är det utgång till ett stort, inglasat uterum utrustat med nålfiltsmatta, lampa, eluttag och skjutbara fönster med rullgardiner.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

21

Gatuadress

Kaserngatan 21A, 80254 Gävle

Område

Söder

Boarea

50,1 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal avgift: 2,49192
Månadskostnad:

3.043 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 2.400 kr/år

Total driftskostnad: 2.400 kr/år

Elabonemanget ingår i månadsavgiften.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Dungen

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1947

Allmän information

För vidare information om föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Rolf Sjöberg 0702763168.

TV/Internet

Cantabs grundutbud ingår i månadsavgiften/Gavle nets fiber

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns två förråd, varav ett rymligt vindsförråd och en matkällare, cykelförråd, tvättstuga, samlingslokal och hobbyrum.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. Söder är en stadsdel med nyare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget. Närhet till högskolan och fjärran höjder badet.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, restauranger krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll. Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.