Söder

Muréngatan 38

77 KVM 3 rum och kök 2.600.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

77 kvm

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

2.600.000 kr

Ny, oanvänd på vinden med hiss, stor balkong & briljant röd tråd av industrikänsla - Betonggolv!

Nyproducerad och oanvänd vindsvåning med hiss(!), stor balkong och en briljant röd tråd av industrikänsla i den gamla rakbladsfabriken från 40-talet, möjlighet till carport på gården.

Ny hiss! Högst upp i Swing rakbladsfabrik har denna vindsvåning byggts med känsla och en röd tråd har bevarats från industritiden såsom genomgående slipade betonggolv med ny värme från vattenburet system. Gedigna fönsterbrädor i sten. Nya svarta fönster med spröjs har installerats, vilka ger ett härligt ljus. Mot gården i bästa solläge ligger en stor balkong med fint smidesräcke. En modern och öppen planlösning med rejält tilltagna sällskapsytor i vardagsrum och kök. Kök med inredning från Marbodal med en stor halvö och exklusiva ljusa bänkskivor i marmor. Maskinerna är rostfria från Siemens med hel kyl, hel frys, ugnar i arbetshöjd och takhängd fläkt. I duschrummet är det exklusivt kakel och klinker i betongliknande utförande. Svarta blandare och handdukstork tillsammans med duschvägg i industriglasutförande. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Hela fastigheten är genomgående renoverad fram till nu. På gården genom en fjärrstyrd grind erbjuds en carport för den som önskar.

Varmt välkommen till denna sällsynt genomtänkta vindsvåning - måste upplevas...

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du parkerat i carporten och tagit hissen upp och klivit in känner du direkt den sällsynt gedigna industrikänslan. Du står på ett genomgående slipat betonggolv med värme från vattenburet(!) system. I hallen inryms idag två garderober men det finns plats för fler.

Vardagsrum

Öppet till höger från hallen mynnar ett stort härligt vardagsrum ut sig via den öppna planlösningen med köket. Väl tilltaget antal fönster, vilka släpper in ett härligt ljus till de stora sällskapsytorna. Från vardagsrummet är det utgång till en stor balkong i bästa solläge över hustaken.

Kök

Köket har en genomtänkt halvö med exklusiv bänkskiva i marmor. Inredningen är från Marbodal och utrustningen består av maskiner från Siemens, varav induktionshäll, integrerad diskmaskin och i övrigt rostfri hel kyl och hel frys, ugn och mikro i arbetshöjd samt en takhängd fläkt. Diskho från Intra och svart kran.

Sovrum

Rakt fram i hallen ligger ett rymligt sovrum med tre garderober och svart spotlightsramp i taket.

Sovrum

Till vänster rakt fram i hallen ligger ett sovrum med en garderob. Här finns plats för dubbelsäng för den som vill vara yteffektiv.

Duschrum

Direkt till vänster i hallen ligger ett duschrum med exklusivt kakel på väggarna och klinker på golvet i betongutförande. Regnblandare, kran och handdukstork i matchande svart samt duschvägg i industriglasutförande. Duschrummet har utrustats med tvättmaskin och torktumlare.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

1201-17

Gatuadress

Muréngatan 38, 80255 Gävle

Område

Söder

Boarea

77 kvm

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

4

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 3,8
Månadskostnad:

3.946 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Nej
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.600 kr/år

Tv och bredband: 1.680 kr kr/år

Total driftskostnad: 5.280 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Rakbladet Gävle

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Robin Bryngelsson 070-4130076.

TV/Internet

GavleNets fiber.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns förråd i källaren och carport på innergården med fjärrstyrd grind.

Parkeringsbeskrivning

Det finns carportsplats på gården med fjärrstyrd grind in på gården.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. Söder är en stadsdel med nyare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, restauranger krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll. Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.