Söder

Övre Arbetshusgatan 48

94 KVM 3 rum och kök 3.150.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

94 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

3.150.000 kr

Helt NY(!) & generös trea med uteplats på gemensam innergård belägen i stans hetaste område Söder

Helt NYbyggd med GARAGE och mycket generös trea, hela ca 94 välplanerade kvadratmetrar med bra materialval och stor uteplats på innergård med gemensam pergola och gårdshus, belägen i stans hetaste område Söder. Garageplats finns med hiss från källaren...

Måste ses! - Det märker du när du klivit innanför dörren. Du möts av ett enormt djup i en genomtänkt, modern och öppen planlösning. Genomgående i hela lägenheten ligger golvvärme med vattenburet(!) system - bekväm värme utan element. I entrén ligger ett klinkergolv och vidare ett parkettgolv i ljuslaserad ek. Köket är från Marbodal och det är gott om skåp för förvaring och infällda spotlights och fläkt. Bänkskivor i mörk granitsten. Köket är utrustat med rostfria maskiner vara hel kyl, hel frys, diskmaskin och mikro samt ugn i arbetshöjd. Mycket stort duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med fönster, snygg handdukstork och duschväggar med infällda hyllplan. En nisch i duschrummet inrymmer tvättmaskin och torktumlare samt utrymme att bygga förvaring. Två stora sovrum varav ett med stor klädkammare som går att använda som sovalkov. Båda sovrummen möjliggör hemmakontor.

Helt ny fastighet placerad på ett snyggt sätt i ett av de mest attraktiva lägenhetsområdena.

Varmt välkommen - Nytt, oanvänt och bekvämt

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

Bekvämt med garage i källaren och hiss utan ett enda trappsteg... När du passerat den gemensamma innergården och den egna uteplatsen, samt klivit in, möts du av den luftiga och öppna planlösningen med genomgående ljus i lägenheten. Du står på ett kliinkergolv i entrén och vidare ligger ett ljuslaserat parkettgolv i ek med genomgående golvvärme(!) i hela lägenheten.

Duschrum

Direkt till vänster i hallen ligger ett mycket stort duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet samt infällda spotlights i taket. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och hörnduschvägg med infällda hyllplan. I duschrummet finns gott om plats för extra förvaring och extra bänkytor ovanför tvättmaskinen och torktumlaren.

Sovrum

Till höger när du kommit in ligger ett stort och lugnt sovrum med fyra garderober och skjutdörr till en stor walk in closet.

Kök

Helt öppet rakt fram från hallen ligger härliga sällskapsytor med ett fint kök från Marbodal med gott om skåp och utrustning bestående av fläkt, induktionshäll, hel kyl och hel frys samt inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd.

Vardagsrum

Helt öppet mot köket ligger ett stort och bra planerat vardagsrum med skjutbar glasvägg mot Seminarieparken.

Sovrum

Längst in vidare från köket ligger ett stort sovrum med två garderober och plats för hemmakontor.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

4

Gatuadress

Övre Arbetshusgatan 48, 80253 Gävle

Område

Söder

Boarea

94 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 5,87
Månadskostnad:

4.543 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 6.000 kr/år

Försäkringskostnad: 3.600 kr/år

Internet/TV: 4.800 kr kr/år

Total driftskostnad: 14.400 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Seminarieparken

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

2021

Allmän information

För mer information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Light Fastigheter 026-601020.
Se även förenings hemsida: www.brfseminarieparken.se

TV/Internet

GavleNets fiber

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns garageplats(!), stort förråd och cykelrum i källaren.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. Söder är en stadsdel med nyare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, restauranger krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll. Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.