Söder

Sockerbruksgatan 48B

61,7 KVM 2 rum och kök 1.800.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

61,7 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

1.800.000 kr

Helt ny! - Måste ses! Genomgående renoverad & oanvänd hörnlägenhet på femte vån med inglasad balkong

Genomgående renoverad 2020 och oanvänd(!) hörnlägenhet på femte våningen med inglasad balkong belägen flera utblickar över hustaken på attraktiva söder.

Genomgående nya ytskikt och ljuslaserade ekparkettgolv. Nytt, ombyggt och rymligt kök med bra materialval bl. a. exklusiva designbeslag, italienskt kakel, dimbar belysning. Köket är utrustat med induktionshäll, rostfri ugn, integrerad diskmaskin, kyl/frys och fläkt. Nytt duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med kommod, glasduschvägg och regnblandare. Ny el med jordfelsbrytare och kontakter.

Mycket är gjort på fastigheten, bl. a. utförd relining av avloppssystemet, nya säkerhetsdörrar, nya fönster och inglasade balkonger.

Varmt välkommen - Ny lägenhet i gammal gedigen förening, kan det bli bättre!?

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp och klivit in genom den nya säkerhetsdörren möts du av doften av nytt redan i hallen som är i vinkel med en garderob med överskåp. Genomgående i lägenheten ligger ett ljuslaserat ekparkettgolv. I anslutning till hallen ligger en utbyggd klädkammare med en garderob.

Duschrum

Till vänster från hallen ligger ett totalrenoverat duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med kommod, glasduschvägg och regnblandare. I duschrummet finns plats för tvättmaskin för den som önskar det.

Kök

Rakt fram i hallen totalt insynsskyddat ligger ett nytt kök med ljuslaserat ekparekttgolv, fina beslag, italienskt kakel och dimbar belysning. Köket är utrustat med induktionshäll, rostfri ugn och integrerad diskmaskin, kyl/frys och fläkt.

Vardagsrum

Rakt fram till höger i husets hörna ligger ett mycket ljust vardagsrum med ljuslaserat ekparkettgolv och fönster åt två håll. Från vardagsrummet är det utgång till en inglasad balkong med nålfiltsmatta och skjutbara fönster med rullgardiner. Från balkongen och vardagsrummet är det härliga utblickar över hustaken mot bl. a. vackra Vallbacksskolan och kyrkan.

Sovrum

Till höger från hallen ligger ett rymligt sovrum med ljuslaserat ekparkettgolv. I sovrummet finns plats för extra garderober för den som önskar mer förvaring.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

30

Gatuadress

Sockerbruksgatan 48B, 80253 Gävle

Område

Söder

Boarea

61,7 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

5

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 2,03814
  • Andelstal insats: 2,03814
Månadskostnad:

3.106 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 1.380 kr/år

Total driftskostnad: 3.180 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

BRF Kålhagen

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1958

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Lukas Broman på 070-633 62 78.

TV/Internet

Com hems grundutbud ingår i månadsavgiften(!)/Com hems tre hål i väggen alternativt Gavlenets fiber.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns tvättstuga, cykelrum, två förråd, varav ett stort vindsförråd och ett matkällarförråd, allt i huset! I föreningen finns också ett övernattningsrum och gemensam uteplats.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. Söder är en stadsdel med nyare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, restauranger krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll. Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.