Söder

Södra Kansligatan 32

104 KVM 4 rum och kök 3.200.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

104 kvm

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

3.200.000 kr

Öppen spis - Renoverad gavel med HISS, låg avgift, rymliga sovrum, nyare kök & två renov. toaletter

Här bor du i en av Gävles attraktivaste föreningar med HISS på söder med härlig puls runt knuten och gångavstånd till Centralstationen.

Renoverad och mycket fin gavellägenhet med fönster åt tre håll på fjärde våningsplanet med hiss i markplan. Nya innerdörrar. Fönsterbrädor i sten. Bra förvaring i klädkammare och garderobsväggar med skjutdörrar. Möblerbar och välkomnande hall med fint tiljagolv i oljad ek genomgående med vardagsrummet. Vardagsrum med ÖPPEN SPIS och fönster åt två håll vilket ger ett härligt ljus, tillsammans med en led- ljusramp i alla taklister. Från vardagsrummet är det utgång till en stor balkong med markis. Två totalrenoverade toaletter, varav en med ny tvättmaskin samt ett stort fönster som släpper in det härliga dagsljuset. Rymliga sovrum varav två med hel garderobsvägg. Nyare kök med spotlights i taket och under skåpen. Köket är utrustat med rostfria maskiner bl. a. hel kyl, hel frys, diskmaskin, ugn och ny -19 induktionshäll med wifi och fläkt från -17. Låg månadsavgift 3 835 kr inklusive värme, vatten, el, tv, bredband och brf tillägg.

Varmt välkommen - Äntligen en fräsch fyra med två nya toaletter

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp utan ett enda trappsteg, står du i en möblerbar hall i vinkel med fint tiljagolv i oljad ek som lagts in genomgående med vardagsrummet vilket ger ett intryck av att allt hänger samman. Direkt till vänster när du klivit in i hallen inryms en skjutdörrsgarderob med spegel. I anslutning till hallen ligger en renoverad gästtoalett med fint kakel och klinker.

Vardagsrum

Öppet till höger från hallen ligger ett rymligt vardagsrum med öppen spis(!) och fönster åt två håll vilket ger ett härligt ljusinsläpp. I taklisten är det infälld dimbar led-ljusramp. Från vardagsrummet är det utgång till en stor balkong med trall och markis. Fönsterbrädorna är i sten.

Kök

Rakt fram i hallen ligger ett nyare -12 kök med gott om förvaring, träbänkskivor, spotlights i taket och under skåpen. Köket är utrustat med ny -19 induktionshäll 80 cm med wifi, integrerad diskmaskin, rostfri fläkt -17, hel kyl och hel frys, mikro och ugn bekvämt i arbetshöjd.

Sovrum

Till vänster i hallen ligger ett rymligt sovrum med hel garderobsvägg med skjutdörrar.

Sovrum

Längre in till vänster i hallens vinkel ligger ett stort sovrum med hel garderobsvägg med skjutdörrar. Som sänggavel är det ett platsbyggt förvaringssystem.

Duschrum

Intill det största sovrummet ligger ett totalrenoverat -17 duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin och handdukstork med vattenburet(!) system. I duschrummet är det ett fönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Sovrum

Direkt till höger från hallen ligger ett avskiljt och rymligt sovrum med en skjutdörrsgarderob.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

24

Gatuadress

Södra Kansligatan 32, 80252 Gävle

Område

Söder

Boarea

104 kvm

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum

Våningsplan:

4

Hiss

Hiss i markplan - inte ett enda trappsteg...

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 1.15285
  • Andelstal insats: 1.15285
  • Andelstal avgift: 1.14974
  • Reparationsfond: 5.004 kr, kontrollerat: 2022-06-17
Månadskostnad:

3.835 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Vatten
  • Internet
Driftkostnad:

Hushållsel: 888 kr/år

Uppvärmning: 8.988 kr/år

Total driftskostnad: 9.876 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Gävlehus 3

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

120

Byggnadsår

1957

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Jan Magnusson 070-7417544.

TV/Internet

Tele2s tv och bredband ingår i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns ett stort förråd på vinden och matkällarförråd i källaren. I övrigt finns tvättstuga, samlingslokal och hobbyrum i föreningen.

Utförda renoveringar

Renovering med nytt värdeår 2001.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. Söder är en stadsdel med nyare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, restauranger krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll. Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.