Söder

Sörbygatan 67F

74 KVM 3 rum och kök 1.350.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

74 kvm

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

1.350.000 kr

Högst upp på gaveln med hiss(!) i bra förening ligger denna ljusa & välplanerade trea med nyare kök

Högst upp på gaveln med hiss(!) i bra förening ligger denna mycket ljusa och välplanerade trea med nyare kök.

Välplanerat med åtskiljda sovrum och öppen planlösning. Renoverat kök med hel kyl och hel frys i högblank svart, integrerad diskmaskin och rostfri ugn och fläkt.
Totalrenoverat och oanvänt duschrum med fönster, kakel och klinker, våren 2019. Stor och totalt insynsskyddad sängkammare med spegelskjutdörr och hel förvaringsvägg. Rymlig och välkomnande hall öppen mot såväl vardagsrum som sängkammare.

Bra och attraktiv förening med bl. a. nya fönster och snart vattenstammar samt badrum. Övernattningslägenhet, bastu och gym finns i föreningen.

Varmt välkommen!

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

Du välkomnas av en rymlig hall med skjutbar spegelvägg mot sängkammare.

Kök

Direkt till höger från hallen ligger ett renoverat -10 kök med hel kyl, hel frys i högblank svart, rostfri fläkt och ugn, infälld spishäll och integrerad diskmaskin.

Sovrum

Längre in till höger ligger ett ljust och insynsskyddat sovrum.

Vardagsrum

Från såväl köket som öppet från hallen ligger ett rymligt vardagsrum med fönstervägg vilken släpper in ett härligt ljus.

Duschrum

Rakt fram i hallen ligger ett duschrum med fönster vilket släpper in det härliga dagsljuset. Duschrummet är förberett för tvättmaskin. Nu(!) till våren kommer stammarna bytas och duschrummet totalrenoveras(!) med kakel på väggarna och klinker på golvet...

Sängkammare

Öppet till vänster från hallen med spegelskjutdörr ligger en totalt insynsskyddad sängkammare med fri vy. I sängkammaren är det en hel vägg med förvaringsmöjligheter med draperi.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

164

Gatuadress

Sörbygatan 67F, 80255 Gävle

Område

Söder

Boarea

74 kvm

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

3

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 0,49827
  • Andelstal avgift: 0,49827
  • Reparationsfond: 1.695 kr, kontrollerat: 2019-01-10
Månadskostnad:

3.231 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.600 kr/år

Försäkringskostnad: 1.800 kr/år

Total driftskostnad: 1.800 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Pernau

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

223

Byggnadsår

1973

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Jan Lanshammar, 070-414 03 08. Se även föreningens hemsida http://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/pernau/

TV/Internet

Com hems tre hål i väggen. (Tv/bredband/tele) Telefon 0771-550000 eller www.comhem.se. Tv-basutbudet ingår i månadsavgiften! Bredband går också att få via Telias fiber.

Utförda renoveringar

2013 Nya fönster och balkongdörrar

Kommande renoveringar

2019 Stambyte

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns två förråd i källaren varav ett större, tvätt- och grovtvättstuga, samlingslokal, bastu, gym och övernattningslägenhet finns i föreningen.

Mer info finns på föreningens hemsida http://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/pernau/serviceutbud/

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. På norr är bebyggelsen mer kompakt och det är här du hittar Gävles sekelskiftespalats. Söder är istället en stadsdel med modernare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Oavsett vilken sida du väljer att bosätta dig på är du dock mitt i händelsernas centrum och med gångavstånd till Centralstationen.
Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, bl. a. Ica och Konsum, restauranger, krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll.
Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.