Söder

Sörbygatan 69A

84,5 KVM 3 rum och kök 1.550.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

84,5 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

1.550.000 kr

Rymlig trea med hiss(!), två ingångar, två toaletter och balkong i västerläge - Modernisering...

Ljus och rymlig trea med hiss(!), två ingångar, två toaletter och balkong i västerläge - Modernisering, bra för dig som vill sätta din egna prägel...

Två ingångar till lägenheten, där bara fantasin sätter gränsen. Två toaletter som kommer att totalrenoveras av föreningen. Stort kök med rostfria maskiner. Rymlig hall med klädkammare i anslutning. Rymliga sovrum. Stort vardagsrum med utgång till balkong med härligt västerläge. Här finns stora möjligheter för dig som vill sätta din egna prägel på boendet. Ett extra plus är att föreningen skall byta stammarna och totalrenovera badrummen med kakel på väggarna och klinker på golvet.

Bra och attraktiv förening med bl. a. nya fönster och snart vattenstammar samt badrum. Övernattningslägenhet och gym finns i föreningen.

Varmt välkommen!

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp och klivit in står du en rymlig hall. I anslutning till hallen ligger en klädkammare med hängare och hyllor.

Kök

Till höger från hallen ligger ett rymligt kök med extra frys, rostfri spis med häll, rostfri fläkt och ny -16 rostfri kyl/frys samt defekt diskmaskin.

Sovrum

Längre in till höger i hallen ligger ett sovrum med två garderober med överskåp.

Badrum

Rakt fram i hallen ligger ett badrum med löst badkar och tvätthängare. Nu(!) under året kommer stammarna bytas och badrummet totalrenoveras(!) med kakel på väggarna och klinker på golvet...

Vardagsrum

Till vänster genom en glasdörr från hallen ligger ett rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till en balkong med västerläge.

Tonårs-/uthyrningsdel

Från såväl egen dörr till trapphuset som från hallen ligger en tonårs-/uthyrningsdel med hall med toalett i anslutning. Vidare från hallen ligger ett sovrum med två garderober.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

101

Gatuadress

Sörbygatan 69A, 80255 Gävle

Område

Söder

Boarea

84,5 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

3

Hiss

Handikappsanpassad

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 0,56945
  • Andelstal avgift: 0,56945
Månadskostnad:

3.697 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.480 kr/år

Total driftskostnad: 3.480 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Pernau

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

223

Byggnadsår

1973

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Jan Lanshammar, 070-414 03 08. Se även föreningens hemsida http://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/pernau/

TV/Internet

Com hems tre hål i väggen. (Tv/bredband/tele) Telefon 0771-550000 eller www.comhem.se. Tv-basutbudet ingår i månadsavgiften! Bredband går också att få via Telias fiber.

Utförda renoveringar

2013 Nya fönster och balkongdörrar

Kommande renoveringar

2019 Stambyte

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns matkällarförråd, vindsförråd, tvätt- och grovtvättstuga, samlingslokal, bastu, gym och övernattningslägenhet finns i föreningen.

Utförda renoveringar

2013 Nya fönster och balkongdörrar

Kommande renoveringar

2019 Stambyte

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. På norr är bebyggelsen mer kompakt och det är här du hittar Gävles sekelskiftespalats. Söder är istället en stadsdel med modernare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Oavsett vilken sida du väljer att bosätta dig på är du dock mitt i händelsernas centrum och med gångavstånd till Centralstationen.
Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, bl. a. Ica och Konsum, restauranger, krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll.
Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.