Södra Fiskargatan 6A

57 KVM 2 rum och kök 1.535.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

57 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st Mer fakta

Pris

1.535.000 kr

Modernt renoverad -20 från topp till tå med pardörrar till balkong med utblickar mot Gavleån...

Genomgående renoverad 2020 och välplanerad lägenhet med högt i tak och balkong med utblickar mot Gavleån och ett stenkast från Centralstationen.

Rymlig och välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i walk in closet och garderobsvägg med speglade skjutdörrar. Högt i tak (ca 2.70 meter) vilket ger en härlig volym i det ljusa vardagsrummet. Nytt duschrum med modernt kakel på väggarna och fint klinker med värme på golvet. Duschrummet är utrustat med hörnduschväggar och infällda spotlights i taket. Stort sovrum med pardörrar till en renoverad balkong med utblickar mot Gavleån. Nytt kök med rostfria maskiner varav bl. a. diskmaskin.

Genomgående renoverade fastigheter i föreningen, nya vattenledningar, nytt tak, ny el, nya säkerhetsdörrar, nya fönster och balkongdörrar, renoverade balkonger, renoverade tvättstugor med nya maskiner och nytt sophus. Möjlighet att hyra p-plats och en kort promenad till båtplats i Gavleån.

Varmt välkommen - Närheten är det bästa med Gävle, p-plats dessutom

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in genom den nya säkerhetsdörren står du i en rymlig och välkomnande hall med garderobsvägg med speglade skjutdörrar. I anslutning till hallen ligger en walk in closet med hängare och hyllor. Här möts du av den höga takhöjden och ljuset som kommer in från två håll.

Vardagsrum

Till höger i hallen ligger ett ljust vardagsrum med stora fönster och högt i tak vilket ger en luftig känsla.

Duschrum

Rakt fram i hallen ligger ett duschrum med modernt kakel på väggarna och fint klinker med värme på golvet. Duschrummet är utrustat med hörndöuschväggar och infällda spotlights i taket.

Kök

Till vänster i hallen ligger ett genomgående renoverat kök med ny inredning, modernt kakel och nya maskiner i rostfritt varav, kyl/frys och ugn samt diskmaskin. Köket är vidare utrustat med spishäll och fläkt.

Sovrum

Längre in till vänster i hallen ligger ett rymligt sovrum med pardörrar till en renoverad balkong med utblickar mot Gavleån.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

1102-13

Gatuadress

Södra Fiskargatan 6A, 80280 Gävle

Boarea

57 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st

Våningsplan:

2

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 3,27
Månadskostnad:

2.969 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.000 kr/år

Total driftskostnad: 3.000 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Islandsplan

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

22

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Joseph Muhumuza 073-5605722.
Ekonomisk förvaltare Light Fastigheter.

Energiprestanda

115 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2020-04-23

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Energiprestanda

115

Energiprestanda, primärenergital

108

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du med direkt närhet till ån, centralstationen och centrum och en kort promenad tar dig ut till havet. Brynäs har sitt ursprung ur 1800-talets industrisamhälle. Det är en klassisk arbetarstadsdel och flera av de äldsta fastigheterna finns kvar här. I grannkvarteret står sekelskiftespalatsen med tinnar och torn, sida vid sida och intill ligger ett helt kvarter fiskarhus från 1700-talet bevarade. Från början planerades Brynäs som en rutnätsstad där den breda Brynäsgatan är central. I mitten av stadsdelen finns Agö Torg där Brynäsborna fortfarande har service som närbutik, frisör, blomsterhandel och flera pizzerior. Stadsdelen Brynäs har en gång gett namn till det ishockeylaget Brynäs IF. På Brynäsvallen skolas morgondagens Brynäsare som tränar på nyspolad is.