Sörby

Jägargatan 16E

84 KVM 4 rum och kök 2.900.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

84 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

2.900.000 kr

Gavel i stadsnära område, renoverat 2020 med bl. a. nytt kök & altan i kanske föreningens bästa läge

Vill du bo i renoverat gavelradhus i omtyckt och stadsnära område med kanske bästa läge i föreningen, lummigt och privat läge med en kort cykel- och promenadavstånd till Centrum, Fjärran höjder, Boulognerskogen och Söders breda utbud.

Huset ligger på en fri gavel lugnt inne på gården. Genomgående renoverat .20/21 med bl. a. nytt kök och altan. En trevlig brokvist med lekplats under trädet utanför, möter dig. När du klivit in står du i en hall med gästtoalett och öppen klädkammare. Från såväl hall som matrum ligger ett nytt -20 kök med integrerade och rostfria maskiner samt blandare med dusch. Öppet rakt fram i hallen ligger ett ljust vardagsrum i vinkel med stavparkett i ek och matrumsdel med väggfast förvaring samt utgång till en ny -21 stor altan i soldränkt sydvästläge med markis och en grind till gräsyta med torkvinda och planteringsmöjligheter. Stort förråd med extra kyl/frys. Uppe är det tre sovrum öppna i nock och ett duschrum med fönster och tvättmaskin. I föreningen finns stor tvättstuga och redskapsbod. I månadsavgiften ingår bla. garage, kabel-TV och bredband!

Populär förening med stora gårdsytor att nyttja, här finns även en redskapsbod med alla tänkbara redskap att låna till trädgårdsarbete. Det finns även en gemensam tvättstuga och hobbyrum att tillgå. Här bor du i ett lugnt område med närhet till skola, mataffär och bussförbindelser.

Varmt välkommen - titta om du tycker det är föreningens bästa läge

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in via brokvisten på framsidan, står du i en hall med en klädkammare i anslutning. Du möts av det genomgående ljuset. Till vänster i hallen ligger en gästtoalett.

Kök

Från såväl till höger i hallen som från matrummet ligger ett nytt -20 kök med integrerad diskmaskin och kyl/frys. Köket är utrustat med induktionshäll, rostfria maskiner, varav ugn och mikro i arbetshöjd samt fläkt. Allt från 2020!

Vardagsrum & matrum

Öppet rakt fram i hallen ligger ett vardagsrum med stavparkettgolv i ek, stort fönster och utgång via dubbla dörrar mot baksidans fritt belägna och nybyggda -21 altan med soldränkt sydvästläge, markis och rejält förråd samt gräsyta med torkvinda och planteringsmöjligheter. I anslutning till altanen ligger ett stort förråd med extra kyl/frys. I vardagsrummets vinkel ligger ett matrum med väggfasta förvaringsskåp.

Övervåning - Hall

När du kommit uppför trappan står du i en ljus och möblerbar hall med två garderober med överskåp.

Duschrum

Till vänster från hallen uppe ligger ett totalrenoverat -08duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Duschrummet är utrustat med duschkabin och egen tvättmaskin. I duschrummet är det ett fönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Master bedroom

Rakt fram i hallen uppe ligger ett master bedroom med snedtak och fransk balkong med dubbla dörrar.

Sovrum

Längst in till höger i hallen uppe ligger ett rymligt sovrum med snedtak, markis och två garderober.

Sov-/gästrum/kontor

Rakt fram till vänster i hallen uppe ligger ett sovrum med snedtak, två garderober och markis.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

08

Gatuadress

Jägargatan 16E, 80264 Gävle

Område

Sörby

Boarea

84 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 4,16538
  • Andelstal avgift: 4,16263
Månadskostnad:

5.315 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 4.200 kr/år

Total driftskostnad: 4.200 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Skruvstycket

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1957

TV/Internet

Com hems grundutbud ingår i månadsavgiften/Com hems tre hål i väggen.

Övriga utrymmen i föreningen

Stora gårdsytor att nyttja, här finns även en redskapsbod med alla tänkbara redskap att låna till trädgårdsarbete. Det finns även en gemensam tvättstuga och hobbyrum att tillgå.

Energiprestanda

196 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2012-07-13

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda

196

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Sörby är en centralt belägen stadsdel med närhet till det mesta. Du kan både cykla och promenera till centrala stan på under femton minuter, samtidigt som du befinner dig i ett genuint bostadsområde med de allra bästa förutsättningarna för familjer.
I närområdet såsom Höjersdal/Fridhem samt Olsbacka och Sörby finns flera förskolor och skolor. Stadsdelarna är också välplanerade med gott om platser för lek, aktivitet och rekreation. Här hittar du både skogsbackar och stora gräsytor. De väl utbyggda cykelbanorna gör det också lätt för barnen att själva ta sig till och från både skola och kompisar.
Fjärran Höjderbadet ligger inom promenadavstånd och är ett populärt badhus med många aktiviteter för både barn och vuxna. 25-metersbassäng där du kan motionssimma och hoppa från trampolinen samt tremeterstornet. Badlandskapen Barn och Vuxenoasen har 30 grader i vattnet, vattenvirvlar, bubbelpooler och vattenrutschbana. Förutom bad finns även möjlighet till personlig träning, företagslösningar, spa och relax, vattenträning, gym, innebandy och mycket mer.