Stigslund

Backrundan 28

120 KVM 4 rum och kök 3.550.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

120 kvm , enl. säljaren

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

3.550.000 kr

Utbyggt, genomgående renoverat 2020, oanvänt & lättskött enplanshus med loft i populärt villaområde

Utbyggt, genomgående renoverat 2020, oanvänt och lättskött enplanshus med loft och fjärrvärme i populärt villaområde.

Listan blir lång på allt som är nytt, fin liggande träfasad, 3-glas SP-fönster, dörrar, tak på garage, altan och utbyggnadsdel, all el, all V/A, duschrum, kök, master bedroom och gästtoalett samt mycket mer. Plejd - Smart system för alla ljuskällor. Hall med fint klinkergolv. Stort duschrum med infällda spotlights, tvättpelare, regnblandare, snygga glasduschdörrar, modernt kakel och klinker med värme. Modernt kök med golvvärme, rostfria maskiner, integrerad diskmaskin och gott om förvaring. Bardel mellan kök och det rymliga vardagsrummet i fil med utgång till baksidans stora altan. Vardagsrummet är delbart för den som önskar ännu fler rum. Stort Master Bedroom med vattenburen golvvärme för härlig comfort. Från sovrummet är det dubbla glasdörrar mot baksidans stora altan.

Varmt välkommen för att se allt som är gjort i huset...

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

Redan när du klivit in känner du att huset är genomgående renoverat och nytt. Du står i en rymlig, möblerbar och välkomnande hall med klinkergolv.

Duschrum

Till vänster från hallen ligger ett helt nybyggt och mycket stort duschrum med modernt kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. I taket är det infällda spotlights. Duschen har regnblandare och ramas in av moderna duschväggar i glas. I det luftiga duschrummet inryms ny 2020, oanvänd tvättmaskin och torktumlare.

Master Bedroom

Ett helt nybyggt 2020 master bedroom om hela ca 20 kvm med vattenburen golvvärme och dubbla dörrar till baksidans nya 2020 stora (ca 55 kvm) altan. På baksidan är det förberett med vatten för den som drömmer om ett utespa.

Gästtoalett

Till höger från hallen kliver man in i den hus delen med hall och till vänster i den hallen ligger en gästtoalett med fint klinkergolv.

Sovrum

Till höger i hallen ligger ett sovrum med plats för en säng på bredden under fönstret för att nyttja ytan på bästa sätt.

Sovrum

Längre in till höger i hallen ligger ett sovrum med en trappa upp till loftet.

Kök

Öppet rakt fram i hallen ligger vardagsrum och kök med modern öppen planlösning. Till vänster ligger ett luftigt kök med induktionshäll, integrerad diskmaskin och gott om förvaring samt golvvärme. Köket är utrustat med rostfria maskiner, hel kyl och hel frys från Samsung, inbyggd ugn och mikro från Bosch i arbetshöjd.

Vardagsrum

Öppet från hall och kök ligger ett stort vardagsrum i fil med utgång till baksidans stora altan. Vardagsrummet är lätt att dela av för den som har behov av ännu ett sovrum.

Loft

När du kommit upp på loftet står du på en ny skön matta och rum åt var håll varav ett med kattvindar.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Backrundan 28, 80642 Gävle

Område

Stigslund

Boarea

120 kvm , enl. säljaren

Biarea

23 kvm

Tomtarea

805 kvm

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum

Balkong/Uteplats

Ny 2020 altan om ca 55 kvm

Taxeringsår

2018

Totalt taxeringsvärde

1.637.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  2
  • Totalt belopp: 1.317.500 kr
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.200 kr/år

Renhållning: 1.800 kr/år

Uppvärmning: 20.300 kr/år

Vatten och Avlopp: 3.200 kr/år

Total driftskostnad: 28.500 kr/år

Tomträttsavgäldsperiod

Avgäldsperiod: 20år från 2018-01-01

Tomträttsavgäld slutdatum

2028-01-01

Tomträttsupplåtare:

18 590 SEK/ÅR

212000-2338
Gävle Kommun
Ekonomi 80184 Gävle

Byggnad

Byggnadsår

1958

TV/Internet

Fiber finns vid tomtgräns

Byggnadskommentar

Nytt 2020, vatten och avloppssystem

Grund

Platta på mark

Fasadtyp

Liggande träpanel, ny 2020

Taktyp

Betongpannor

Utvändiga plåtarbeten

Plåt nytt 2020

Fönster

3-glasfönster, nya SP-fönster 2020

Uppvärmning

Fjärrvärme

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Parkeringsbeskrivning

Vidbyggt garage

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Stigslund är en etablerad stadsdel, ett par kilometer från Gävle centrum. I stadsdelen, som byggdes i huvudsak på slutet av 50- och början av 60-talet, ligger många fastigheter uppe på den så kallade Stigshöjden. Från de högre husen i de centrala delarna har man därmed en fantastisk utsikt över horisonten.
Stigslund är en stadsdel med lika nära till Gävle stad som till skogen. Många av husen har den riktiga storskogen i ryggen, och där finns både rekreationsområden och elljusspår. Samtidigt tar det inte mer än en kvart att cykla längs den omtalade "trav-rakan" och in till Gävles centrala delar. Välrenommérad skola och förskola, Stigslund Skola.
Coop och Lidl beläget i Stigslund. ICA och Apotek vid golfbanan. I Stigslund finns också flertalet restauranger som erbjuder thailändsk mat, pizza, á la carte, etc.
I Stigslund bor du också granne med hjärtat för Gävles idrotter, Gavlehov. Där har du bland annat tillgång till Brynäs IF:s hockeymatcher och fotboll på Gefle IF:s nybyggda fotbollsarena. Området har nu förstärkts med friitdrotts- och sportarena samt friluftsområde. Området har även nära till flertalet badplatser, bl.a. i Testeboån i Forsby och Strömsbro.