Stigslund

Furumovägen 14

73 KVM 3 rum och kök 1.700.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

73 kvm , enl. bostadsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

1.700.000 kr

Vill du bo på hörnet på 9:e(!) vån. med fantastisk vy, nytt & modernt med ingl. uterum? Måste ses!

Vill du bo högst upp på hörnet på 9:e våningen - Ja just det NIONDE våningen med ett flödande dagsljus och underbara vyer över husen och trätopparna mot Gavlehov, totalt insynsskyddad, renoverad och modern trerummare med öppen planlösning och inglasat uterum?

Alltså ljuset, totalt insynsskyddat och så fin! Nytt kök med öppen planlösning mot ett rymligt vardagsrum. Köket har fint kakel från #höganäs, stenbänkskivor och är utrustat med integrerad diskmaskin och allt i övrigt rostfritt, bl. a. hel kyl och hel frys. Totalrenoverat duschrum med kakel på väggarna och fint klinker med värme på golvet. I duschrummet inryms en ny tvättmaskin kombinerad med torktumlare. Genomgående infällda spotlights i hall, kök, dusch- och vardagsrum. Två insynsskyddade och rymliga sovrum åtskiljda från varandra. Två klädkammare. Inglasat uterum med skjutbara fönster och enorma vyer, så långt ögat kan nå över trädtopparna.

Mycket välskött förening - Nära naturen, golfen och Gavlehov.

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du kliver in i hallen som är i vinkel möts du direkt av det ljusa och moderna. Genomgående i hall, kök, dusch- och vardagsrum är det infällda spotlights med dimmer. I anslutning till hallen ligger två(!) klädkammare.

Sängkammare

Direkt till höger i hallens vinkel ligger en totalt insynsskyddad sängkammare med fri härlig vy över trädtopparna.

Duschrum

Till vänster från hallen ligger ett totalrenoverat 2017 duschrum med kakel på väggarna och fint klinker med värme på golvet. Duschrummet är utrustat med bl. a. regnblandare och tvättmaskin kombinerad med torktumlare.

Kök

Såväl från hallen som öppet från vardagsrummet ligger ett renoverat 2014 kök med fint rostfritt mosaik kakel från Höganäs, och stenbänkskivor. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, hel kyl, hel frys ugn och fläkt, allt i rostfritt.

Vardagsrum

Högst upp i husets hörna med flera fönster som släpper in ett enormt ljus, ligger ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Från vardagsrummet är det utgång till ett inglasat uterum med skjutbara fönster. Här kan du se så långt ögat kan, över trädtopparna.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

41

Gatuadress

Furumovägen 14, 80641 Gävle

Område

Stigslund

Boarea

73 kvm , enl. bostadsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 2,698
  • Andelstal avgift: 2,698
Månadskostnad:

3.649 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.000 kr/år

Total driftskostnad: 3.000 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Stigen

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

45

Byggnadsår

1959

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta vicevärdar Stig Broberg 070-6692192 och Magnus Malmgren 070-2883898.

Utförda renoveringar

Stambyte : Avlopp 1999 - Kall- och varmvatten 2016.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns vindsförråd och tvättstuga, i huset!

Utförda renoveringar

Stambyte : Avlopp 1999 - Kall- och varmvatten 2016.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Stigslund är en etablerad stadsdel, ett par kilometer från Gävle centrum. I stadsdelen, som byggdes i huvudsak på slutet av 50- och början av 60-talet, ligger många fastigheter uppe på den så kallade Stigshöjden. Från de högre husen i de centrala delarna har man därmed en fantastisk utsikt över horisonten.
Stigslund är en stadsdel med lika nära till Gävle stad som till skogen. Många av husen har den riktiga storskogen i ryggen, och där finns både rekreationsområden och elljusspår. Samtidigt tar det inte mer än en kvart att cykla längs den omtalade "trav-rakan" och in till Gävles centrala delar. Välrenommérad skola och förskola, Stigslund Skola.
Konsum Triangeln och Lidl beläget i Stigslund. ICA i "grannbyn" Strömsbro. I Stigslund finns också flertalet restauranger som erbjuder thailändsk mat, pizza, á la carte, etc.
I Stigslund bor du också granne med hjärtat för Gävles idrotter, Gavlehov. Där har du bland annat tillgång till Brynäs IF:s hockeymatcher och fotboll på Gefle IF:s nybyggda fotbollsarena. Området har nu förstärkts med friitdrotts- och sportarena samt friluftsområde. Området har även nära till flertalet badplatser, bl.a. i Testeboån i Forsby och Strömsbro.