Stigslund

Furumovägen 18

58 KVM 2 rum och kök 1.500.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

58 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

1.500.000 kr

Detaljrik, modern & insynsskyddad på hörnan med p-plats & inglasad balkong. 2 782 kr/månad!

Vill du bo nära naturen, arenaområdet och golfen med gott om fina detaljer och modern öppen planlösning, totalt insynsskyddad med inglasad balkong?

Insynsskyddat på hörnan med hiss bekvämt i markplan utan ett enda trappsteg. Parkeringsplats följer med lägenheten, 100 kr/månad med elstolpe. Bra cykel- och bussförbindelser till stan.

Genomgående renoverad med modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det nya köket avgränsar med en stor kökshalvö med tjocka betongbänkskivor och plejdsystem för belysningen mot det rymliga vardagsrummet med utgång till en inglasad balkong med skjutbara fönster, skyddat belägen på husets hörna. Ljuslaserade ekparkettgolv(!) i alla rum. Totalrenoverat duschrum med kakel på väggarna och fint klinker med värme(!) på golvet. Duschrummet är utrustat med regnblandare och vattenburen handdukstork snyggt designad av kopparrör. I duschrummet finns en egen tvättmaskin. Klädkammare med hängare och hyllor. Totalt insynsskyddat och mysigt sovrum. Endast 2 782 kr i månadsavgift.

Mycket välskött förening - Nära naturen, golfen och Gavlehov.

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du parkerat bilen och satt i motorvärmaren, gått in till hissen i markplan och åkt upp samt klivit in genom den nya säkerhetsdörren står du i en hall med genomgående i hela lägenheten ett ljuslaserat ekparkettgolv. I anslutning till hallen ligger en klädkammare med hängare och hyllor.

Duschrum

Till vänster från hallen ligger ett totalrenoverat duschrum med kakel på väggarna och fint klinker med värme(!) på golvet. Duschrummet är utrustat med regnblandare och vattenburen handdukstork snyggt designad av kopparrör. I duschrummet finns en egen tvättmaskin.

Sovrum

Rakt fram i hallen ligger ett rymligt och insynsskyddat sovrum med stort garderobsparti.

Vardagsrum

Till höger från hallen genom en öppning med infällda spotlights ligger ett rymligt vardagsrum i husets hörna med stora fönsterpartier åt två håll och utgång till en inglasad balkong med trätrall och skjutbara fönster. Vardagsrummet har modern och öppen planlösning med köket via en kökshalvö.

Kök

Med såväl modern öppen planlösning från vardagsrummet som till höger från hallen genom en öppning med infällda spotlights ligger ett snyggt kök med gott om skåp för förvaring, tjocka, gjutna betongbänkskivor och plejdsystem för belysningen. Köket är utrustat med induktionshäll, takhängd fläkt, rostfri och inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd samt integrerad diskmaskin. Köket har vidare utrustats med en ny -20 sidebyside kyl/frys med vatten- och ismaskin.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

8

Gatuadress

Furumovägen 18, 80641 Gävle

Område

Stigslund

Boarea

58 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

2

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 1,04149
  • Andelstal avgift: 1,04153
Månadskostnad:

2.782 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning
  • Vatten
  • Kabel-tv
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.000 kr/år

Total driftskostnad: 3.000 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

BRF Krönet

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

90

Byggnadsår

1959

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakt vaktmästare/vicevärd: Magnus Malmgren, 070-288 38 98.
Se även föreningens hemsida: http://kronet.se/

TV/Internet

Com hems tv-basutbud ingår/Telias fiber.

Utförda renoveringar

– 2015 Vattenstammar bytta.
– 2006 Tvättstugor renoverade.
– 2004 Daloc säkerhetsdörrar installerat.
– 2002 Bredband installerat.
– 1999 Stammar bytta och badrum renoverade.
– 1998 Balkonger inglasade och fasad putsad.
– 1959 Byggår.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns cykelrum, tvättstuga och två förråd i källaren varav ett större. Allt i huset!

Utförda renoveringar

– 2015 Vattenstammar bytta.
– 2006 Tvättstugor renoverade.
– 2004 Daloc säkerhetsdörrar installerat.
– 2002 Bredband installerat.
– 1999 Stammar bytta och badrum renoverade.
– 1998 Balkonger inglasade och fasad putsad.
– 1959 Byggår.

Energiprestanda

138 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2018-09-21

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

E

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Stigslund är en etablerad stadsdel, ett par kilometer från Gävle centrum. I stadsdelen, som byggdes i huvudsak på slutet av 50- och början av 60-talet, ligger många fastigheter uppe på den så kallade Stigshöjden. Från de högre husen i de centrala delarna har man därmed en fantastisk utsikt över horisonten.
Stigslund är en stadsdel med lika nära till Gävle stad som till skogen. Många av husen har den riktiga storskogen i ryggen, och där finns både rekreationsområden och elljusspår. Samtidigt tar det inte mer än en kvart att cykla längs den omtalade "trav-rakan" och in till Gävles centrala delar. Välrenommérad skola och förskola, Stigslund Skola.
Konsum Triangeln och Lidl beläget i Stigslund. ICA i "grannbyn" Strömsbro. I Stigslund finns också flertalet restauranger som erbjuder thailändsk mat, pizza, á la carte, etc.
I Stigslund bor du också granne med hjärtat för Gävles idrotter, Gavlehov. Där har du bland annat tillgång till Brynäs IF:s hockeymatcher och fotboll på Gefle IF:s nybyggda fotbollsarena. Området har nu förstärkts med friitdrotts- och sportarena samt friluftsområde. Området har även nära till flertalet badplatser, bl.a. i Testeboån i Forsby och Strömsbro.