Stigslund

Furumovägen 31F

87 KVM 4 rum och kök 2.150.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

87 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

2.150.000 kr

Vill du bo bekvämt, lättskött & insynsskyddat på GAVELN mot skogen med egen carport vid huset?

Här bor du bekvämt i lättskött och insynsskyddat radhus på GAVELN mot skogen med egen carport vid huset, beläget i barnvänligt område.

Ny välkomnande altan på framsidan av huset. Gott om sällskapsytor, flexibel planlösning lätt att ändra om till tre sovrum på övervåningen (se alternativ planritning). Stor vardagsrum med ekstavparkett och ogenerat beläget mot skogen. Inglasat uterum mot skogen. Stort kök möjligt att öppna upp och göra vardagsrum nere. Köket är utrustat med spis med häll, fläkt, kyl/frys och ny -21 diskmaskin. Två toaletter varav den ena med egen tvättmaskin. Moderniseringsbehov - bra för dig som vill sätta din egna prägel på ditt boende. Markiser. Carport och bra förrådsmöjligheter i anslutning(!) till huset.

Välskött förening med bl. a. nya fönster, tvättstuga, lekplatser och närhet till motionsspår, barnomsorg samt mataffär.

Varmt välkommen - Bästa investeringen är när det behöver moderniseras

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du passerat carporten och framsidans altan och klivit in står du i en öppen hall. Vidare in i hall och kök ligger en gäst-WC under trappan.

Kök

Öppet från hallen ligger ett stort Ekkök med gott om utrymme för kreativa tankar. Köket är utrustat med fläkt, nyare kyl, spis med häll -19 och ny -21 diskmaskin. (Knappt använd)

Övervåning - vardagsrum

När du kommit uppför trappan står du i ett insynsskyddat, rymligt och öppet vardagsrum med utblickar mot skogen. I vardagsrummet är det fint, gediget stavparkettgolv i ek och fransk balkong mot skogen. Vardagsrummet är enkelt att dela av till två sovrum om så önskas...

Sovrum

Till höger när du kommit upp ligger ett rymligt sovrum. I anslutning till sovrummet ligger en klädkammare med hängare och hyllor samt fönster.

Sovrum/kontor

Öppet rakt fram till vänster från köket ligger ett sovrum/kontor med utgång till ett stort, insynsskyddat och inglasat uterum med skjutbar vägg mot skogen.

Sovrum/allrum

Öppet rakt fram till höger från köket ligger ett rymligt sovrum alternativt allrum totalt insynsskyddat mot skogen på baksidan.

Duschrum

Rakt fram när du kommit upp ligger ett duschrum med klinkergolv och egen tvättmaskin.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

18

Gatuadress

Furumovägen 31F, 80641 Gävle

Område

Stigslund

Boarea

87 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 2,38088
  • Andelstal avgift: 2,38095
  • Reparationsfond: 5.901 kr, kontrollerat: 2021-08-31
Månadskostnad:

5.000 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.600 kr/år

Total driftskostnad: 3.600 kr/år

Pantsättning

är inte pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf Furubo

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1960

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta ordförande Jan Erlandsson 073-0335541.

TV/Internet

Com hem/Com hems tre hål i väggen.

Byggnadskommentar

Intill carporten ligger ett bra förråd med el och isolerat skåp med värme för färg och dyl. Cykelförråd i anslutning till entréaltan.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns lekplats och gemensam tvättstuga i föreningen.

Energiprestanda

185 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2012-06-04

Energistatus

Energideklaration är utförd

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Stigslund är en etablerad stadsdel, ett par kilometer från Gävle centrum. I stadsdelen, som byggdes i huvudsak på slutet av 50- och början av 60-talet, ligger många fastigheter uppe på den så kallade Stigshöjden. Från de högre husen i de centrala delarna har man därmed en fantastisk utsikt över horisonten.
Stigslund är en stadsdel med lika nära till Gävle stad som till skogen. Många av husen har den riktiga storskogen i ryggen, och där finns både rekreationsområden och elljusspår. Samtidigt tar det inte mer än en kvart att cykla längs den omtalade "trav-rakan" och in till Gävles centrala delar. Välrenommérad skola och förskola, Stigslund Skola.
Konsum Triangeln och Lidl beläget i Stigslund. ICA i "grannbyn" Strömsbro. I Stigslund finns också flertalet restauranger som erbjuder thailändsk mat, pizza, á la carte, etc.
I Stigslund bor du också granne med hjärtat för Gävles idrotter, Gavlehov. Där har du bland annat tillgång till Brynäs IF:s hockeymatcher och fotboll på Gefle IF:s nybyggda fotbollsarena. Området har nu förstärkts med friitdrotts- och sportarena samt friluftsområde. Området har även nära till flertalet badplatser, bl.a. i Testeboån i Forsby och Strömsbro.