Stigslund

Furumovägen 8

71,8 KVM 3 rum och kök 1.640.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

71,8 kvm

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

1.640.000 kr

Som ny! - Genomgående renoverad och ombyggd 2018 hörnlägenhet på sjunde våningen. Måste ses!

Som ny! - Genomgående renoverad och ombyggd 2018 hörnlägenhet med ljusinsläpp från tre håll på sjunde våningen med exklusiva ekstavparkettgolv med Holländskt mönster från Kährs. Totalrenoverat 2018 och kaklat duschrum med ny -18 egen tvättmaskin, inredning från Macro Design och hörnduschvägg med infälld hylla. Modern och öppen planlösning mellan vardagsrum och nytt kök med beslag från Ballingslöv och rostfria exklusiva maskiner från Electrolux varav bl. a. diskmaskin med comfort-lift. Mycket stor och möblerbar hall vilken ger flexibel planlösning. I hallen inryms såväl klädkammare och garderobsvägg med bra inredning och spegelskjutdörrar. Måste ses!

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp och klivit in känner du redan en bra känsla. Du står på ett genomgående fint ekstavparkett med Holländskt mönster från Kährs. I hallen sitter en fin hatthylla och längre in mynnar hallen ut i en möblerbar del med hel spegelskjutdörrsgarderob med bra inredning. I anslutning till hallen direkt till höger efter entrén ligger en klädkammare med hängare och hyllsystem.

Sovrum

Direkt till vänster från hallen ligger ett sovrum med fin garderob och utgång till balkongen från ena hållet.

Duschrum

Längre in till höger från hallen ligger ett duschrum med fint kakel och klinker med värme. Duschrummet är utrustat med inrednning från Macro Design, hörnduschvägg, med infälld hylla och ny -18 tvättmaskin.

Sängkammare

Längre in till vänster ligger en stor sängkammare med utsikt över den egna balkongen.

Vardagsrum

Öppet rakt fram i hallen ligger ett mycket ljust och rymligt vardagsrum i husets hörna med ljusinsläpp från tre håll. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen med markis och fin trätrall.

Kök

Med öppen planlösning mot köket ligger ett fint kök med beslag från Ballingslöv och rostfria maskiner från Electrolux med pyrolysugn, mikro, flex-induktionshäll, kyl/frys och comfort-lift diskmaskin.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

00371

Gatuadress

Furumovägen 8, 80641 Gävle

Område

Stigslund

Boarea

71,8 kvm

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

7

Hiss

Bra för dig som vill slippa en massa trappor...

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 0,0236900
  • Andelstal insats: 2,36900
  • Andelstal avgift: 2,57168
Månadskostnad:

3.304 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Nej
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.480 kr/år

Total driftskostnad: 3.480 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Källbacken

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1960

TV/Internet

Gavle nets fiber.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns vindsförråd, cykelrum, bastu, samlingslokal och tvättstuga i huset Gemensam innergård med lusthus.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Stigslund är en etablerad stadsdel, ett par kilometer från Gävle centrum. I stadsdelen, som byggdes i huvudsak på slutet av 50- och början av 60-talet, ligger många fastigheter uppe på den så kallade Stigshöjden. Från de högre husen i de centrala delarna har man därmed en fantastisk utsikt över horisonten.
Stigslund är en stadsdel med lika nära till Gävle stad som till skogen. Många av husen har den riktiga storskogen i ryggen, och där finns både rekreationsområden och elljusspår. Samtidigt tar det inte mer än en kvart att cykla längs den omtalade "trav-rakan" och in till Gävles centrala delar. Välrenommérad skola och förskola, Stigslund Skola.
Konsum Triangeln och Lidl beläget i Stigslund. ICA i "grannbyn" Strömsbro. I Stigslund finns också flertalet restauranger som erbjuder thailändsk mat, pizza, á la carte, etc.
I Stigslund bor du också granne med hjärtat för Gävles idrotter, Gavlehov. Där har du bland annat tillgång till Brynäs IF:s hockeymatcher och fotboll på Gefle IF:s nybyggda fotbollsarena. Området har nu förstärkts med friitdrotts- och sportarena samt friluftsområde. Området har även nära till flertalet badplatser, bl.a. i Testeboån i Forsby och Strömsbro.