Stigslund

Stigsrundan 27

110 KVM 5 rum och kök 3.600.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

110 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

5 st , varav 4 st sovrum Mer fakta

Pris

3.600.000 kr

Utbyggd & genomgående 2013 - 15 renoverad enplansvilla med källare, på lättskött tomt mot skogsparti

Utbyggd(!) och genomgående 2013 - 2015 renoverad enplansvilla med källare, på lättskött tomt belägen högt upp på gatan mot skogsparti.

Adjektiven är många och listan på renovering är lång... Ca 30 kvm utbyggnad i etagéplan med hall två hörnsovrum och ett duschrum. Ny dränering med tilläggsisolering. Nytt falsat zinktak. Nya treglasfönster. Ny el. Nya vattenrör & avloppsstammar. Genomgående golvvärme i entréplan med vattenburet system. Två nya toaletter. Nytt kök med härliga bänkytor. Välplanerad, modern och öppen planlösning med helglasdörrar som suddar ut gränsen mellan ute och inne mot baksidans skogsparti. Stor altan med nersänkt bubbelpool. Fräsch källare med ekparkettgolv, stort sovrum och tvättstuga samt gym (vatten och avlopp möjliggör relax för den som önskar...) Gavlenets fiber.

Nära naturen, mataffär och barnvänligt läge med direkt närhet till skola, dagis och busshållplats.

Varmt välkommen - Måste upplevas live!

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

Redan när du klivit in genom den nya dörren känner du rymden som skapas av den moderna och öppna planlösningen i huset. Genomgående i entréplan är det golvvärme med vattenburet system. I hallens entré ligger ett klinkergolv.

Toalett

Direkt till vänster i hallen ligger en totalrenoverad toalett med kakel på väggarna och klinker på golvet. Ett fönster släpper in det härliga dagsljuset i rummet. I taket är det infällda spotlights.

Sovrum

Direkt till höger ligger ett sovrum med ekparkettgolv och skjutdörrsgarderob.

Vardagsrum

Öppet rakt fram från hallen ligger ett härligt rum för sällskapet. Ett genomgående ekparkettgolv ger värme till rummet. Ett glasskjutdörrsparti ger ett härligt ljusinsläpp och suddar ut gränsen mellan ute och inne samt tar dig till en stor altan med bubbelpool.

Kök

Till vänster i sällskapsrummet ligger en köksdel med fönster åt tre håll. Ett nytt -13 kök med stora bänkytor. Köket är utrustat med extra bred induktionshäll, ugn och mikro i svart högblank, fläkt, "sidebyside" kyl och frys med is och vatten. En ny -18 integrerad diskmaskin.

Etagéplan

Genom en skjutdörr i helglas ligger ett utbyggt -15 etagéplan med hall med förvaring och utgång till baksidan samt infällda spotlights i taket. Till höger från hallen ligger ett duschrum med kakel på väggarna, klinker på golvet, glasväggar och infällda spotlights. Två sovrum ett i var hörn, varav ett med ett loft, där bara fantasin sätter gränser.

Källare

En trappa ner ligger en fräsch källare med ekparkettgolv. När du kommit ner har du ett förråd under trappan, en matkällare rakt fram och till höger mynnar det ut i en möblerbar hall med utgång. Rakt fram i hallen ligger en rymlig tvättstuga med klinkergolv, ny tvättmaskin och torktumlare. Längst in till höger ligger ett gym (relax - dusch & wc avlopp och tillvatten finns)

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Stigsrundan 27, 80642 Gävle

Område

Stigslund

Boarea

110 kvm , enl. lantmäteriet

Biarea

80 kvm

Tomtarea

805 kvm

Antal rum

5 st , varav 4 st sovrum

Taxeringsår

2018

Totalt taxeringsvärde

2.539.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  7
  • Totalt belopp: 2.300.000 kr
Driftkostnad:

Försäkringskostnad: 7.152 kr/år

Total driftskostnad: 51.448 kr/år

Tomträttsavgäldsperiod

Avgäldsperiod: 20år från 1960-05-01

Tomträttsavgäld slutdatum

2020-05-01

Tomträttsupplåtare:

212000-2338
Gävle Kommun
Ekonomi 80184 Gävle

Byggnad

Byggnadsår

1960

TV/Internet

Gavlenet

Byggnadskommentar

Nya avloppsstammar och vattenrör 2013
Ny el

Grund

Källare, dränerad 2013

Fasadtyp

Tegelstensfasad, liggande träpanél

Taktyp

Falsat zinktak

Fönster

Nya 2013 - 2018, 3-glasfönster

Uppvärmning

Fjärrvärme

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Parkeringsbeskrivning

Vidbyggt isolerat garage 2015

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Stigslund är en etablerad stadsdel, ett par kilometer från Gävle centrum. I stadsdelen, som byggdes i huvudsak på slutet av 50- och början av 60-talet, ligger många fastigheter uppe på den så kallade Stigshöjden. Från de högre husen i de centrala delarna har man därmed en fantastisk utsikt över horisonten.
Stigslund är en stadsdel med lika nära till Gävle stad som till skogen. Många av husen har den riktiga storskogen i ryggen, och där finns både rekreationsområden och elljusspår. Samtidigt tar det inte mer än en kvart att cykla längs den omtalade "trav-rakan" och in till Gävles centrala delar. Välrenommérad skola och förskola, Stigslund Skola.
Konsum Triangeln och Lidl beläget i Stigslund. ICA i "grannbyn" Strömsbro. I Stigslund finns också flertalet restauranger som erbjuder thailändsk mat, pizza, á la carte, etc.
I Stigslund bor du också granne med hjärtat för Gävles idrotter, Gavlehov. Där har du bland annat tillgång till Brynäs IF:s hockeymatcher och fotboll på Gefle IF:s nybyggda fotbollsarena. Området har nu förstärkts med friitdrotts- och sportarena samt friluftsområde. Området har även nära till flertalet badplatser, bl.a. i Testeboån i Forsby och Strömsbro.