Stigslund

Tallåsvägen 14

59,5 KVM 2 rum och kök 1.300.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

59,5 kvm

Antal rum

2 st Mer fakta

Pris

1.300.000 kr

Vill du bo ljust, högst upp på hörnet med flexibel planlösning, så är denna helt rätt!?!

Högt belägen och mycket ljus hörnlägenhet med flexibel planlösning som möjliggör att bygga en liten trea för den som önskar. Rymlig balkong med härligt solläge. Totalrenoverat duschrum med fönster och ny inredning samt ny -16 tvättmaskin. Totalt insynsskyddat och fritt barkök med bl. a. diskmaskin och ny -17 kyl/frys. Tidstypiska detaljer såsom glasdörr och glasvägg mellan vardags- och matrum. Mycket stor hall med garderobsvägg med skjutdörrar. Det planeras för hiss i föreningen.

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in står du i en mycket stor hall, möjlig att dela av för den som behöver extra utrymme. Hallen inrymmer en hel garderobsvägg med skjutdörrar. I taket är det infällda spotlights. Här är flexibel planlösning vilket på olika sätt möjliggör en liten trea för den som önskar.

Duschrum

Till vänster från hallen ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med ny -16 egen tvättmaskin, kommod, regnblandare och handdukstork med vattenburet(!) system

Kök

Längre in till vänster från hallen ligger ett totalt insynsskyddat barkök utrustat med diskmaskin, spis med häll, fläkt och ny -17 kyl/frys. Från såväl bardelen som vardagsrummet ligger ett insynsskyddat matrum.

Sovrum

Vidare från matrummet, i husets hörna, med endast grannar under, ligger ett rymligt sovrum med ekparkettgolv och panélvägg.

Vardagsrum

Från såväl hallen som via ett härligt glasparti från matrummet ligger ett mycket ljust vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till en balkong med trätrall och markis.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

17

Gatuadress

Tallåsvägen 14, 806 41 Gävle

Område

Stigslund

Boarea

59,5 kvm

Antal rum

2 st

Våningsplan:

4

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 1,06643
  • Andelstal avgift: 1,06643
Månadskostnad:

3.095 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 1.980 kr/år

Total driftskostnad: 1.980 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf Stigshöjden

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

178

Byggnadsår

1961

TV/Internet

Com hems grundutbud ingår i månadsavgiften/Com hems tre hål i väggen eller Gavlenets fiber.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns tvättstuga, gym, cykelrum och två källarförråd varav ett större.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Stigslund är en etablerad stadsdel, ett par kilometer från Gävle centrum. I stadsdelen, som byggdes i huvudsak på slutet av 50- och början av 60-talet, ligger många fastigheter uppe på den så kallade Stigshöjden. Från de högre husen i de centrala delarna har man därmed en fantastisk utsikt över horisonten.
Stigslund är en stadsdel med lika nära till Gävle stad som till skogen. Många av husen har den riktiga storskogen i ryggen, och där finns både rekreationsområden och elljusspår. Samtidigt tar det inte mer än en kvart att cykla längs den omtalade "trav-rakan" och in till Gävles centrala delar. Välrenommérad skola och förskola, Stigslund Skola.
Konsum Triangeln och Lidl beläget i Stigslund. ICA i "grannbyn" Strömsbro. I Stigslund finns också flertalet restauranger som erbjuder thailändsk mat, pizza, á la carte, etc.
I Stigslund bor du också granne med hjärtat för Gävles idrotter, Gavlehov. Där har du bland annat tillgång till Brynäs IF:s hockeymatcher och fotboll på Gefle IF:s nybyggda fotbollsarena. Området har nu förstärkts med friitdrotts- och sportarena samt friluftsområde. Området har även nära till flertalet badplatser, bl.a. i Testeboån i Forsby och Strömsbro.