Stigslund

Tallåsvägen 16A

42 KVM 1 rum och kök 800.000 kr
Mäklare Jessica Backman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

42 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

1 st Mer fakta

Pris

800.000 kr

Vill du bo i en ljus lägenhet med öppen planlösning och balkong i en bra förening?

Varmt välkommen till denna välplanerade etta med öppen planlösning och balkong i bästa söderläge! Här bor du i en bra förening med närhet till såväl centrum som gröna naturområden samtidigt som flertalet idrottsarenor endast ligger 1 km bort. Den öppna planlösningen ger plats för ett rymligt och nytapetserat -19 kök som är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spis och fläkt. Mellan kök och vardagsrum finns ett charmigt skjutdörrsparti i glas som leder in i vardagsrummet som har ett fint ekstavsparkettgolv. Badrum utrustat med badkar, vattenburen handdukstork, kaklade väggar och klinkergolv. Inbjudande hall med ingång till walk in closet som ger goda förvaringsmöjligheter.

Mäklare

Jessica Backman

Fastighetsmäklare
0706-237910
jessica@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in genom säkerhetsdörren står du i en rymlig hall med två garderober. I direkt anslutning till hallen finns en walk in closet med avhängnings- och förvaringsmöjligheter.

Badrum

Till vänster om hallen finns ett badrum med kaklade väggar och klinker på golvet. Utrustat med WC, handfat, spegelskåp, badkar och vattenburen handdukstork.

Kök

Från hallen såväl som genom skjutglasdörrarna i vardagsrummet kommer du in till det nytapetserade -19 köket. Utrustat med diskmaskin, spis, fläkt -14, kyl/frys och ny väggskiva -18.

Rum

Genom skjutglasdörrarna i köket kommer du in i allrummet som är utrustat med ett elegant ekstavparkettgolv. Från allrummet finns det utgång till balkongen som ligger i bästa söderläge och är utrustat med en markis -15.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

64

Gatuadress

Tallåsvägen 16A, 80641 Gävle

Område

Stigslund

Boarea

42 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

1 st

Våningsplan:

1

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 0,77538
  • Andelstal avgift: 0,77538
Månadskostnad:

2.249 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Nej
  • Vatten ingår: Nej
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Nej
Driftkostnad:

Hushållsel: 1.800 kr/år

Försäkringskostnad: 1.200 kr/år

Total driftskostnad: 3.000 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Brf Stigshöjden

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

178

Byggnadsår

1961

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta ordförande Nils-Gunnar Forsberg på telefon 070-3316600 eller maila på ordf@tallasvagen.se

Se även föreningens hemsida: www.stigshojden.se

TV/Internet

Com Hems grundutbud ingår i månadsavgiften/Com Hems tre hål i väggen, alternativt fiber via GavleNet

Övriga utrymmen i föreningen

I huset finns cykelförråd, samlingslokal samt två källarförråd tillhörande lägenheten, varav ett större. Tvättstuga och gym finns i föreningen!

Utförda renoveringar

Stambyte -98
Fönster -00
Nytt låssystem -19
Alla lägenheter har säkerhetsdörrar

Parkeringsbeskrivning

Separat kö till parkeringsplats med motorvärmare, 105 kr/mån.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Stigslund är en etablerad stadsdel, ett par kilometer från Gävle centrum. I stadsdelen, som byggdes i huvudsak på slutet av 50- och början av 60-talet, ligger många fastigheter uppe på den så kallade Stigshöjden. Från de högre husen i de centrala delarna har man därmed en fantastisk utsikt över horisonten.
Stigslund är en stadsdel med lika nära till Gävle stad som till skogen. Många av husen har den riktiga storskogen i ryggen, och där finns både rekreationsområden och elljusspår. Samtidigt tar det inte mer än en kvart att cykla längs den omtalade "trav-rakan" och in till Gävles centrala delar. Välrenommérad skola och förskola, Stigslund Skola.
Konsum Triangeln och Lidl beläget i Stigslund. ICA i "grannbyn" Strömsbro. I Stigslund finns också flertalet restauranger som erbjuder thailändsk mat, pizza, á la carte, etc.
I Stigslund bor du också granne med hjärtat för Gävles idrotter, Gavlehov. Där har du bland annat tillgång till Brynäs IF:s hockeymatcher och fotboll på Gefle IF:s nybyggda fotbollsarena. Området har nu förstärkts med friidrotts- och sportarena samt friluftsområde. Området har även nära till flertalet badplatser, bl.a. i Testeboån i Forsby och Strömsbro.