Stigslund

Tallåsvägen 18A

42 KVM 1 rum och kök 1.020.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

42 kvm

Antal rum

1 st Mer fakta

Pris

1.020.000 kr

Välplanerad med nytt kök, totalrenoverat duschrum och balkong i bra förening...

Här bor du i en mycket välplanerad etta med balkong, öppen planlösning med nytt rymligt kök med integrerade maskiner och totalrenoverat duschrum med egen tvättmaskin.

Nytt -16 och rymligt kök med integrerad kyl/frys och diskmaskin. Mellan kök och vardagsrum är det en öppning med skjutdörr. Rymligt vardagsrum med ekstavparkettgolv och utgång till en infälld balkong med trätrall. Totalrenoverat duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med handdukstork och egen tvättmaskin. Välkomnande hall med walk in closeth i anslutning.

Mycket bra förening med bl. a. nya vattenstammar, dörrar och fönster samt fiber från Gavlenet.

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in står du i en hall med klinkergolv. I anslutning till hallen ligger en walk in closeth med hängare och hyllor.

Duschrum

Direkt till vänster i hallen ligger ett totalrenoverat duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med egen tvättmaskin, tvätthängare och handdukstork med vattenburet system.

Vardagsrum

Från såväl hallen som genom en charmig skjutdörr från köket ligger ett vardagsrum med fint ekstavparkettgolv. Från vardagsrummet är det utgång till en balkong med trätrall.

Kök

Från såväl hall som genom charmig glasskjutdörr från vardagsrummet kommer du till ett rymligt kök med gott om plats för runt bord. Ny -16 inredning med integrerad kyl/frys och diskmaskin. Vidare är köket utrustat med inbyggd mikro i arbetshöjd och spis.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

82

Gatuadress

Tallåsvägen 18A, 80641 Gävle

Område

Stigslund

Boarea

42 kvm

Antal rum

1 st

Våningsplan:

1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 0,77538
  • Andelstal avgift: 0,77538
Månadskostnad:

2.249 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 732 kr/år

Total driftskostnad: 732 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Brf Stigshöjden

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

178

Byggnadsår

1961

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta ordförande Nils-Gunnar Forsberg på telefon 070-3316600 eller maila på ordf@tallasvagen.se

Se även föreningens hemsida: www.stigshojden.se

TV/Internet

Com hems grundutbud ingår i månadsavgiften/Com hems tre hål i väggen alternativt Gavlenets fiber

Utförda renoveringar

Stambyte -98
Fönster -00
Alla lägenheter har säkerhetsdörrar

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns två förråd i källaren varav ett större, tvättstuga och cykelförråd - allt i huset! Det finns också gym och samlingslokal i föreningen.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Stigslund är en etablerad stadsdel, ett par kilometer från Gävle centrum. I stadsdelen, som byggdes i huvudsak på slutet av 50- och början av 60-talet, ligger många fastigheter uppe på den så kallade Stigshöjden. Från de högre husen i de centrala delarna har man därmed en fantastisk utsikt över horisonten.
Stigslund är en stadsdel med lika nära till Gävle stad som till skogen. Många av husen har den riktiga storskogen i ryggen, och där finns både rekreationsområden och elljusspår. Samtidigt tar det inte mer än en kvart att cykla längs den omtalade "trav-rakan" och in till Gävles centrala delar. Välrenommérad skola och förskola, Stigslund Skola.
Konsum Triangeln och Lidl beläget i Stigslund. ICA i "grannbyn" Strömsbro. I Stigslund finns också flertalet restauranger som erbjuder thailändsk mat, pizza, á la carte, etc.
I Stigslund bor du också granne med hjärtat för Gävles idrotter, Gavlehov. Där har du bland annat tillgång till Brynäs IF:s hockeymatcher och fotboll på Gefle IF:s nybyggda fotbollsarena. Området har nu förstärkts med friitdrotts- och sportarena samt friluftsområde. Området har även nära till flertalet badplatser, bl.a. i Testeboån i Forsby och Strömsbro.