Strömsbro

Brännerigatan 16D

96 KVM 4 rum och kök 1.875.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

96 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

1.875.000 kr

1 875 000 kr - Lättskött i Strömsbro, en enkel drive från en av Sveriges största golfanläggningar

Bekvämt, lättskött och insynsskyddat bostadsrättsradhus i två plan med källare, beläget i attraktiva Strömsbro nära naturen och en kort promenad till ICA och en av Sveriges största golfanläggningar med 45-håls golfbana. Uteplats på såväl fram- som baksida. Stor balkong och altan med markis mot baksidan. Öppen planlösning med möjlighet till 4 sovrum. Begärt pris 1 875 000 kr.

Bl. a. nymålad fasad, nya fönster och dörrar. När du klivit in genom den nya ytterdörren med kodlås, möts du av ljuset i den öppna hallen med ett sovrum direkt till höger. Intill sovrummet ligger en gästtoalett. Vidare rakt fram finns ett ljust kök med matplats intill och med utgång till husets uteplats och baksida. Uteplatsen har ett soligt söderläge med en lättskött trädgårdstäppa lugnt mot föreningens gård. På övervåningen möts du av ett stort vardagsrum med utgång till en generös balkong. Ett rymligt badrum och stort sovrum med klädkammare. Källarplanet har en gillestuga/allrum, förråd med bra plats för förvaring och en tvättstuga med dusch. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och garage. Moderniseringsbehov - bra för dig som vill sätta din egna prägel.

Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till förskola, skola, ICAbutik, vårdcentral, badplats vid Testeboån, golfbana och Skidstavallens motionsspår. Även nära till Testebovallen för fotboll och ishockey.

Varmt välkommen - Lättskött och ljust i bästa läge

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Sovrum

Direkt till höger från hallen ligger ett sovrum med en rejäl garderob.

All-/matrum

Rakt fram i hallen ligger ett allrum med två garderober. Rummet kan efter behov nyttjas som sovrum. Idag är det öppet och luftigt mot köket.

Kök

Från såväl hall som allrum kommer man till ett kök med gott om arbetsytor. Köket är utrustat med spotlights i taket, spis med häll, fläkt, och nyare kyl/frys. Från köket är det utgång genom en dörr i helglas till den skyddade baksidan med stor altan med markis och förråd. Vidare ligger en lättskött och skyddad täppa på baksidan.

Övervåning - Vardagsrum

Öppet från trappan ligger ett stort vardagsrum med ekstavparkettgolv och utgång genom en dörr i helglas till en generös balkong lugnt mot gården.

Duschrum

I anslutning till hallen ligger ett rymligt duschrum med kakel och klinker.

Sovrum

Vidare från hallen ligger ett rymligt sovrum med en klädkammare med fönster i anslutning.

Källarvåning

När du kommit ner till källaren möts du av ett rymligt sovrum/gillestuga. Till vänster i källaren ligger bra förvaringsutrymmen. Vidare in i källaren ligger en tvättstuga med tvättmaskin.

Hall

När du klivit in från framsidans uteplats med stora möjligheter står du i en ljus hall med en garderob med överskåp. Här finns plats för en garderob med skjutdörrar om mer förvaring önskas. I anslutning till hallen ligger en gästtoalett med klinkergolv.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

A4

Gatuadress

Brännerigatan 16D, 80645 Gävle

Område

Strömsbro

Boarea

96 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum

Våningsplan:

1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 0,04
Månadskostnad:

6.199 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning
  • Vatten
  • Kabel-tv
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.600 kr/år

Försäkringskostnad: 2.400 kr/år

Total driftskostnad: 6.000 kr/år

Pantsättning

är inte pantsatt

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Vimpeln

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1963

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Eva Hultgren 0703411488.

TV/Internet

Tele2:s grundutbud ingår i månadsavgiften!/Gavlenet alternativt Tele2:s tre hål i väggen.

Övriga utrymmen i föreningen

Garage och förråd finns i föreningen.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Strömsbro är den äldsta av stadsdelarna och här ligger de låga 1700- och 1800-talshusen sida vid sida längs de smala gatorna. Testeboån flyter igenom Strömsbro som har växt upp kring kronobränneriet från 1776, tillhörande sädesmagasin, textilfabriken Gefle Manufakturaktiebolag från 1874, som hade europas största vattenhjul som drev spinnerimaskinerna samt tillhörande arbetarbostäder. Strömsbro herrgård finns även och är en av de större bostadshusen. Fram till 1990 talet fanns en senapsfabrik, HGS, som numera är bostäder. Strömsbro är den genuina stadsdelen med övervägande villabebyggelse. Ett kännetecken är den äldre och charmiga delen som utgör kärnan och här är husen oerhört eftertraktade. På senare år har också flera nyare områden kommit till, både med radhus och enplansfastigheter. Strömsbro är en stadsdel som ständigt växer, så här finns även gott om nyare fastigheter bland utbudet. Här är naturen nära och med Testeboån som rinner igenom hela stadsdelen skapas en känsla av lugn.

I Strömsbro ligger Testebovallens idrottsanläggning med egen fotbollsplan och hallar för ishockey, idrott och curling. Områdena har därför också ett mycket aktivt föreningsliv där många är delaktiga. I Testeboån finns badplats och goda möjligheter till fiske – från ån står du också i direkt förbindelse med havet. Golfbana 36 hål + pay-and-play. Gävle Ryttarsällskaps ridanläggning i Lervik. Skidstavallen med preparerade spår vintertid. Naturreservat i närheten. En välsorterad ICA Supermarket och Apotek.