Strömsbro

Laxgången 46C

98 KVM 5 rum och kök 2.500.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

98 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

5 st , varav 4 st sovrum Mer fakta

Pris

2.500.000 kr

Måste ses - Nytt kök & ytskikt från 2022. Två fräscha badrum. Två lättskötta uteplatser. Garage!

I Strömsbro ett stenkast från Testeboån med idylliska vattendrag, högt beläget i populära Stigsgård som stoltserar med bl. a. härliga gemensamhetsutrymmen, lekytor såsom tennis- och isbana samt badplats. Närhet till skola, mataffär, bussar och en av Sveriges största golfanläggningar. Ett av områdets fräschaste radhus med två lättskötta uteplatser, nytt kök och två badrum.

Genomgående nya ytskikt och dörrar. Hall med bra förvaringsmöjligheter genom stor garderob med spegeldörrar. Nytt modernt kök 2022 med integrerad diskmaskin och kyl/frys samt rostfri ugn och fläkt. Öppet rakt fram i hallen ligger ett vardagsrum med utgång mot den insynsskyddade baksidan i västerläge, orienterad för kvällssolen, delvis under tak. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Tre rejäla och insynsskyddade sovrum, balkong och ett totalrenoverat badrum på övervåningen. På övervåningen finns även en rymlig walk-in-closet med möjlighet, om så önskas, att göra om till sovrum. Garage ingår i månadsavgiften.

Fina gemensamhetsutrymmen i "Kvarnen" med tillgång till bastu, gym samt festlokal för ca 80 personer, tvättstuga, båtplats (separat kö), badplats och tennisplan, skridskobana vintertid med mera. Bra cykelvägar in till centrala Gävle som tar ca 10 min.

Varmt välkommen - Måste ses!

Se mer på filmen

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du parkerat bilen i garaget och klivit in via framsidans lättskötta uteplats står du i en öppen hall. Redan här känner du känslan av välskött och nytt. Hallen har öppen planlösning till såväl kök som vardagsrum och inrymmer bra förvaringsmöjligheter genom stor platsbyggd garderob med spegeldörrar.

Kök

Öppet till höger från hallen ligger ett nytt, modernt 2022 kök med integrerad diskmaskin och kyl/frys. Vidare är köket utrustat med inbyggd rostfri ugn och mikro i praktisk arbetshöjd. Öppet och luftigt med plats för rejält bord.

Duschrum

I anslutning till hallen ligger ett totalrenoverat 2016 duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. I duschrummet inryms en ny tvättmaskin och vattenburen handdukstork.

Vardagsrum

Öppet rakt fram i hallen ligger ett vardagsrum med utgång genom helglasdörr till baksidan. Baksidan är insynsskyddad med stor lättskött altan delvis under tak.

Övervåning - Hall

När du kommit uppför trappan står du i en hall med badrum rakt fram samt sovrum åt var håll. I hallen ligger ett klinkergolv. I anslutning till hallen ligger ett rum som idag används som Walk in closet. Vidare från det rummet ligger en balkong.

Sovrum

Direkt till höger när du kommit upp ligger ett rymligt sovrum intill rummet med walk in closet.

Sovrum

Till vänster på övervåningen ligger två rejäla och insynsskyddade sovrum, varav ett med två nya garderober.

Badrum

Rakt fram från trappan ligger ett ljust badrum nyrenoverat 2021 med vattenburen handdukstork.

Walk in closet

Från trappan till höger, intill ena sovrummet, ligger en walk in closet med rejäla garderober samt med utgång till balkongen.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

30

Gatuadress

Laxgången 46C, 80641 Gävle

Område

Strömsbro

Boarea

98 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

5 st , varav 4 st sovrum

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 0,9366
Månadskostnad:

5.909 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 4.656 kr/år

Försäkringskostnad: 1.800 kr/år

Total driftskostnad: 6.456 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

BRF Stigs Gård

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1983

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta förvaltare Suzanne Östrand 070-3211232.

TV/Internet

Tele2:s basutbud ingår i månadsavgiften/Telias fiber alternativt Tele2:s tre hål i väggen.

Övriga utrymmen i föreningen

Förråd tillhörande bostaden. Fina gemensamma utrymmen med bl.a. gym, bastu, samlingslokal, båtplats (separat kö), badplats och tennisplan, skridskobana vintertid m.m.

Energiprestanda

146 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2022-11-20

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

E

Energiprestanda, primärenergital

105

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Strömsbro är den äldsta av stadsdelarna och här ligger de låga 1700- och 1800-talshusen sida vid sida längs de smala gatorna. Testeboån flyter igenom Strömsbro som har växt upp kring kronobränneriet från 1776, tillhörande sädesmagasin, textilfabriken Gefle Manufakturaktiebolag från 1874, som hade europas största vattenhjul som drev spinnerimaskinerna samt tillhörande arbetarbostäder. Strömsbro herrgård finns även och är en av de större bostadshusen. Fram till 1990 talet fanns en senapsfabrik, HGS, som numera är bostäder. Strömsbro är den genuina stadsdelen med övervägande villabebyggelse. Ett kännetecken är den äldre och charmiga delen som utgör kärnan och här är husen oerhört eftertraktade. På senare år har också flera nyare områden kommit till, både med radhus och enplansfastigheter. Strömsbro är en stadsdel som ständigt växer, så här finns även gott om nyare fastigheter bland utbudet. Här är naturen nära och med Testeboån som rinner igenom hela stadsdelen skapas en känsla av lugn.

I Strömsbro ligger Testebovallens idrottsanläggning med egen fotbollsplan och hallar för ishockey, idrott och curling. Områdena har därför också ett mycket aktivt föreningsliv där många är delaktiga. I Testeboån finns badplats och goda möjligheter till fiske – från ån står du också i direkt förbindelse med havet. Golfbana 36 hål + pay-and-play. Gävle Ryttarsällskaps ridanläggning i Lervik. Skidstavallen med preparerade spår vintertid. Naturreservat i närheten. En välsorterad ICA Supermarket och Apotek.