Strömsbro

Skolgatan 32F

110 KVM 4 rum och kök 2.275.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

110 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

2.275.000 kr

Vill du bo anrikt & attraktivt i välskött parhus med två kaklade badrum och garage på gården?

Vill du bo anrikt & attraktivt i välskött parhus med två kaklade badrum och garage på gården?

I en av Gävles äldsta stadsdelar - anrika Strömsbro ligger detta välskötta bostadsrättsparhus med såväl inglasat uterum som balkong med fri vy över hustaken. Garage med fjärrstyrd port och stort gemensamt soldäck på gården. Två helkaklade badrum och separat tvättstuga! Modern öppen planlösning. Tre sovrum på samma våning. Möblerbar hall och klädkammare. Bl. a. Ingår bredband i månadsavgiften som precis sänkts(!) till 4 200 kr

Varmt välkommen - mycket välskött förening, de har tom sänkt hyrorna

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du passerat den fina innergården, förrådet och altanen som delvis är inglasad, står du i en ljus, välkomnande hall. Direkt till vänster i hallen ligger en separat kaklad tvättstuga utrustad med ny -16 tvättmaskin och ny -16 torktumlare. I tvättstugan inryms en garderob.

Duschrum

Längre in till vänster ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Här inryms fjärrvärmecentralen.

Kök

Såväl direkt till höger i hallen som öppet från vardagsrummet ligger ett renoverat kök med nya -14 luckor, nytt -16 kakel, porslinsho och led lysarmaturer. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin, rostfri ugn och ny -16 hel kyl och hel frys i rostfritt.

Vardagsrum

Öppet från såväl kök som hall ligger ett rymligt vardagsrum som skapar en härlig känsla för sällskap. I vardagsrummet är det nyslipat -17 ekparkettgolv. Bra förvaringsmöjligheter/kontorsplats finns under den nymålade -17 trappan till övervåningen.

Övervåning - Hall

När du kommit uppför trappan står du i en möblerbar hall med möjlighet till kontors-/lek-/spelhörna. I anslutning till hallen ligger en klädkammare med hängare och hyllor.

Sovrum

Direkt till vänster när du kommit upp ligger ett ljust sovrum i husets hörna vilket gör att det är fritt från grannar.

Sängkammare

Längre in till vänster intill klädkammaren ligger en sängkammare med stor skjutdörrsgarderob.

Sovrum

Längst in till höger på andra sidan av klädkammaren ligger ett sovrum med utgång till en stor balkong med fri vy och utsikt över hustaken.

Duschrum

Till höger från hallen ligger ett rymligt duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Ett stort fönster i duschrummet släpper in det härliga dagsljuset. I duschrummet är det en handdukstork med vattenburet system.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

2

Gatuadress

Skolgatan 32F, 80645 Gävle

Område

Strömsbro

Boarea

110 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 14,29
Månadskostnad:

4.200 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Nej
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Total driftskostnad: 12.000 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Konvaljen

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1982

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Håkan Hoffbrant 070-3091329.

Utförda renoveringar

Fjärrvärme och bredband, -03.
Nya Entrédörrar -07.
Husen målades -08.
Byggnation av balkonger -10.
Byte av fönster -15
Spolning och rengöring av taken -16
Byte av trasiga takpannor och takfläktar -17.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Strömsbro är den äldsta av stadsdelarna och här ligger de låga 1700- och 1800-talshusen sida vid sida längs de smala gatorna. Testeboån flyter igenom Strömsbro som har växt upp kring kronobränneriet från 1776, tillhörande sädesmagasin, textilfabriken Gefle Manufakturaktiebolag från 1874, som hade europas största vattenhjul som drev spinnerimaskinerna samt tillhörande arbetarbostäder. Strömsbro herrgård finns även och är en av de större bostadshusen. Fram till 1990 talet fanns en senapsfabrik, HGS, som numera är bostäder. Strömsbro är den genuina stadsdelen med övervägande villabebyggelse. Ett kännetecken är den äldre och charmiga delen som utgör kärnan och här är husen oerhört eftertraktade. På senare år har också flera nyare områden kommit till, både med radhus och enplansfastigheter. Strömsbro är en stadsdel som ständigt växer, så här finns även gott om nyare fastigheter bland utbudet. Här är naturen nära och med Testeboån som rinner igenom hela stadsdelen skapas en känsla av lugn.

I Strömsbro ligger Testebovallens idrottsanläggning med egen fotbollsplan och hallar för ishockey, idrott och curling. Områdena har därför också ett mycket aktivt föreningsliv där många är delaktiga. I Testeboån finns badplats och goda möjligheter till fiske – från ån står du också i direkt förbindelse med havet. Golfbana 36 hål + pay-and-play. Gävle Ryttarsällskaps ridanläggning i Lervik. Skidstavallen med preparerade spår vintertid. Naturreservat i närheten. En välsorterad ICA Supermarket och Apotek.