Centrum

Kanalgränd 7B

83,3 KVM 3 rum och kök 2.650.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

83,3 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

2.650.000 kr

Vill du bo i friköpt, nytt & oanvänt enplansradhus i city med bra materialval & egen carport?

Här bor du mycket bekvämt i ett lättskött eget friköpt radhus i ett plan med altan i söder och vidbyggd egen carport, attraktivt mitt i centrum.

Det nya och oanvända radhuset bjuder på modern öppen planlösning med genomgående parkettgolv i ek med vattenburen golvvärme, hela ca 3,40 meter i takhöjd och stora härliga fönsterpartier vilka ger ett enormt ljus och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Sedumtaket omfamnar och ger varm känsla. Bra förvaring såväl ute med eget förråd i anslutning till entrén, som inne med gott om garderober och plats för fler. Ett Marbodalkök har satts in som hjärtat av bostaden med gott om förvaring och rostfria maskiner från Electrolux. Stort master bedroom med tre garderober och plats för fler. Rymligt duschrum med infällda spotlights och plats för extra förvaring. Separat tvättstuga som med fördel kan utrustas med mer förvaring. Precis utanför tvättstugan har tre garderober smart placerats. Det bästa av allt är ändå det spatiösa vardagsrummet med rejäl takhöjd och utgång genom dubbla glasdörrar till baksidans altan i söder. Låga driftskostnader och allt nytt ger ett oslagbart billigt boende.

Varmt välkommen - Så bekvämt, lättskött och billigt är svårt att hitta...

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in från husets framsida med uteplats, carport och förråd, står du i en öppen hall med klinkergolv i entrén. Hallen är öppen rakt fram mot den öppna planlösningen i vardagsrum och kök och takhöjden ökar hela vägen in upp till hela ca 3.40 meter. Genomgående ligger ett parkettgolv i ek med vattenburen värme.

Master bedroom

Till vänster från hallen ligger ett stort master bedroom med tre garderober och plats för flera, om så önskas.

Sovrum

Direkt till höger från hallen ligger ett sovrum med två garderober.

Duschrum

Längre in till höger ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Duschrummet är utrustat med infällda spotlights i taket, handdukstork, hörnduschväggar och regnblandare. I duschrummet finns plats för badkar alternativt förvaring.

Tvättstuga

Längre in till höger via en passage med tre garderober ligger en tvättstuga med klinkergolv. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och tvättho.

Kök

Öppet till vänster från hallen ligger ett kök med inredning från Marbodal och maskiner i rostfritt från Electrolux, varav hel kyl, hel frys, diskmaskin och fläkt samt inbyggd micro och ugn i arbetshöjd. Vidare är köket utrustat med spishäll. Köket är spatiöst med sin öppna planlösning mot vardagsrummet och den höga takhöjden på hela ca 3,40 meter och dess höga fönster som släpper in det härliga ljuset.

Vardagsrum

Öppet från såväl hall som kök ligger ett stort och luftigt vardagsrum med hela ca 3,40 meter i takhöjd och en hel fönstervägg som släpper in det härliga ljuset. Via dubbla glasdörrar kommer du till baksidans stora altan med fint rillat trallgolv.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Kanalgränd 7B, 81139 Sandviken

Område

Centrum

Boarea

83,3 kvm , enl. lantmäteriet

Tomtarea

208 kvm

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Taxeringsår

2020

Totalt taxeringsvärde

434.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Driftkostnad:

Driftskostnad: 27.000 kr kr/år

Total driftskostnad: 27.000 kr/år

Byggnad

Byggnadsår

2020

TV/Internet

Fiber från Sandnet

Grund

Platta på mark

Fasadtyp

Liggande träpanel

Taktyp

Sedumtak

Fönster

3-glasfönster

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Parkeringsbeskrivning

Vidbyggd Carport

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Den vackra Kanalen slingrar sig genom hela centrum. Med närhet till resecentrum med dess goda kommunikationer med tåg och buss. I hela Sandvikens centrum finns fria parkeringsplatser. Centrala skolor är Montessoriskolan och Murgårdsskolan samt flertalet förskolor. Parkbadet är en plats för såväl barn som vuxna där vattenaktiviteter samsas med friskvårdspass. I centrum finns flera parker varav Stadsparken är den största. Mittpunkten i centrum är "Krysset" med många butiker och gågatorna.