Lassas

Timotejvägen 36

107 KVM 5 rum och kök 1.375.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

107 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

5 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

1.375.000 kr

Vill du sätta prägel? Vid golfbanan nära Storsjön, lättskött med fjärrvärme och NYTT -20 duschrum

Här har du möjlighet att forma ditt hem i en lättskött enplansvilla med fjärrvärme, naturnära med stora grönområden och härliga Storsjön en promenad bort.

Ljust och lättskött enplanshus i vinkel med källare och stora utvecklingsmöjligheter. Totalrenoverat -20 duschrum med kakel och klinker med värme samt infällda spotlights i taket. Duschrummet är utrustat med hörnduschväggar och handdukstork. I duschrummet är det ett fönster vilket släpper in det härliga dagsljuset. Ekparkettgolv. Mycket stort vardagsrum med ekparkettgolv. Vardagsrummet är möjligt att dela av till ett fjärde sovrum i entréplan. Stor källare där bara fantasin sätter gränser. Moderniseringsbehov - bra för dig som vill sätta din egna prägel...

Varmt välkommen - 1 475 000 kr för dig som ser möjligheter

Se mer på filmen

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in från den stora entréaltanen står du i en hall med parkettgolv i ek. I hallen inryms två garderober med överskåp. Hallen mynnar ut i en vinkel med en gästtoalett.

Duschrum

Totalrenoverat -20 och snyggt duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet samt infällda spotlights i taket. Duschrummet är utrustat med hörnduschväggar och handdukstork. I duschrummet är det ett fönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Matrum/kök

Öppet till vänster i hallen ligger ett stort rum som med fördel kan användas som matrum. I matrummet ligger ett parkettgolv i ek. Till höger från matrummet ligger ett beredningskök utrustat med spis med häll, fläkt och hel kyl.

Sovrum

Längst in till höger från matrummet i husets hörna ligger ett insynsskyddat sovrum.

Sovrum

Först till höger i hallens vinkel ligger ett insynsskyddat sovrum.

Sovrum

Längst in till höger i hallens vinkel ligger ett rymligt och insynsskyddat sovrum.

Vardagsrum

Vidare från hallens vinkel ligger ett stort vardagsrum med stort fönsterparti och parkettgolv i ek. Från vardagsrummet är det utgång till den stora entréaltanen under tak. Vardagsrummet kan lätt delas av till ett fjärde sovrum på entréplan.

Källarvåning

När du kommit ner i källaren står du i en hall med en garderob. Rakt fram ligger en mycket stor gillestuga med fönster åt tre håll. Till höger ligger en tvättstuga och bastu med dusch. Mittemot gillestuga ligger ett rum med tre garderober. En passage med en frys leder dig till det gamla garaget som idag är ett stort förråd.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Timotejvägen 36, 81162 Sandviken

Område

Lassas

Boarea

107 kvm , enl. lantmäteriet

Biarea

120 kvm

Tomtarea

803 kvm

Antal rum

5 st , varav 3 st sovrum

Taxeringsår

2021

Totalt taxeringsvärde

1.337.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  5
  • Totalt belopp: 384.400 kr
Driftkostnad:

Hushållsel: 5.103 kr/år

Renhållning: 2.500 kr/år

Uppvärmning: 26.525 kr/år

Vatten och Avlopp: 6.221 kr/år

Total driftskostnad: 40.349 kr/år

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Byggnad

Byggnadsår

1965

Grund

Källare

Fasadtyp

Tegelstensfasad

Taktyp

Papp

Fönster

2-glasfönster

Uppvärmning

Fjärrvärme

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Parkeringsbeskrivning

Vidbyggt garage.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Lassas, eller Lassas Hage som det hette på 50-talet, är en populär stadsdel i södra Sandviken. Här består bebyggelsen mest av radhus, kedjehus och friliggande villor, de flesta byggda under 50- och 60-talet. I Lassas finns också en populär pulkabacke och en lekpark. Många barnfamiljer uppskattar området eftersom det finns flera dagis och skolor inom gångavstånd. Både Björksätraskolan, Söderskolan och Jernvallsskolan nås utan att behöva korsa några större vägar.

Från Lassas är det inte långt till Storsjön och det finns flera badplatser i närheten, bl.a. Hedåsen, Sörtutt och Sätrabadet. Bra utbud för den sportintressarade - det är bara att snöra på sig löparskorna och springa över åkern och golfbanan till Trebo där det finns elbelysta löparspår. Förutom golf finns där också en småbåtshamn.

Fotboll, bandy mm kan åtnjutas vid Jernvallsområdet och Göransson Arena. Här kan man se SAIK:s hemmamatcher men även olika musikevenemang och mässor.