Ulriksdal

Rossnäsvägen 12

154 KVM 4 rum och kök 6.670.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

154 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

6.670.000 kr

Som nytt, spatiöst och detaljrikt med utespa, brygga och panorama mot Storsjön - måste upplevas!

Nybyggd enplansvilla med egen brygga och fantastiska utblickar, genom stort panoramafönster upp i nock, mot Storsjön mellan Gävle och Sandviken, med närhet till Kungsbergets aktivitetsområde. Detaljrikt med all dess kvalitét som önskas, uppvärmt dubbelgarage, bergvärme med kyla(!) och golvvärme, altan om hela ca 250 kvm med utespa och eldriven markis, bra ytskiktsval varav klinker och Kährs parkettgolv.

Enormt härliga sällskapsytor öppet i nock med gästvänliga ytor för trevligt umgänge - allt i ett plan.Inmurad insats från Jötul för murriga vinterkvällar. Ett noga genomtänkt kök från Boman med tilltagna stenbänkskivor med extra stor induktionshäll, nersänkt fläkt och två diskhoar varav en med duschblandare. Två(!) walk in skafferier varav ett med kylaggregat. Rostfria och kvalitativa maskiner från Electrolux i arbetshöjd. Tre bra sovrum med möjlighet till ett till för de som önskar det. Två rymliga och helkaklade duschrum varav det ena i anslutning till det stora sovrummet. Stor walk in closet. Helkaklad tvättstuga med utgång till altanen och utespat. Stort dubbelgarage på gjuten platta, isolerat med värme från en luftvärmepump och wc. I anslutning till garaget är det såväl ett varm- som ett kallförråd. Sjöbevattning.

Varmt välkommen - Går inte beskriva med ord, måste upplevas!

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du passerat den ca 250 kvm stora altanen och klivit in står du i en hall med klinker i entrén. Redan i hallen öppnar det upp med luftiga ytor som är öppna i nock. I anslutning till hallen ligger en klädkammare och det finns ett garderobsparti med skjutdörrar. Genomgående i hela huset ligger golvvärme med vattenburet system.

Sovrum

Direkt till höger i entrén ligger ett sovrum med ett mörkbetsat parkettgolv i ek från Kährs.

Duschrum

Till vänster i hallen ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. I taket är det infällda spotlights.

Kök/vardagsrum

Öppet rakt fram i hallen ligger ett fantastiskt sällskapsrum öppet i nock och med härligt ljusinsläpp från panoramafönster mot sjön. Du tröttnar aldrig på utsikten. När mörkret fallen är det infällda spotlights med dimmer i hela taket, som en stjärnhimmel. Det finns utgång åt var håll genom glasdörrar till den stora altanen som går runt hela huset. Rummet har helt öppen planlösning där kök och vardagsrum smälter ihop på ett naturligt sätt då köket, ett hantverk från Bomankök består av två stora bänkytor, med bänkskivor i mörk sten med bra förvaring under. Köket är utrustat med duschblandare och infälld såväl extra stor induktionshäll som fläkt vilket gör luften över bänkarna fri. Köket är utrustat med rostfri, två inbyggda ugnar i arbetshöjd samt kyl/frys. Vidare är köket utrustat med såväl ett kylt(!) walk in skafferi som ett vanligt walk in skafferi.

Tv-/sovrum

Till höger i vinkel med köket ligger en inmurad insats från Jötul och vidare ett tv-rum med infällda spotlights i taket.

Sovrum

Längst in till höger vidare från tv-rummet ligger ett rymligt sovrum med mörkbetsat parkettgolv i ek från Kährs och tre garderober samt infällda spotlights i taket med dimmer.

Master bedroom

Till vänster från köket ligger ett stort sovrum med mörkbetsat parkettgolv i ek från Kährs och tre garderober samt infällda spotlights i taket med dimmer.

Duschrum

Vidare från det stora sovrummet ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. I taket är det infällda spotlights med dimmer. I duschrummet är det ett stort fönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Grovkök/entré

Vidare till vänster från köket ligger en tvättstuga med kakel på väggarna och klinker på golvet. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Från passagen till tvättstugan är det utgång till altanen via en groventré. Här utanför väntar utespat såväl vinter som sommar med utsikt mot Storsjön.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Rossnäsvägen 12, 81193 Sandviken

Område

Ulriksdal

Boarea

154 kvm , enl. lantmäteriet

Tomtarea

1682 kvm

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum

Taxeringsår

2018

Totalt taxeringsvärde

2.912.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  3
  • Totalt belopp: 1.022.000 kr
Driftkostnad:

Försäkringskostnad: 5.200 kr/år

Renhållning: 2.164 kr/år

Uppvärmning: 14.990 kr/år

Vatten och Avlopp: 8.463 kr/år

Vägkostnad: 2.640 kr/år

Total driftskostnad: 33.457 kr/år

Byggnad

Byggnadsår

2016

TV/Internet

Fiber finns i gatan.

Grund

Platta på mark

Fasadtyp

Stående träpanel

Taktyp

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster

Uppvärmning

Bergvärmepump med kyla

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft med återvinning

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Parkeringsbeskrivning

Isolerat dubbelgarage om ca 65 kvm på gjuten platta med luftvärmepump.

Film

Läge

Områdesbeskrivning