Gårdskär

Gårdskärsvägen 48

66 KVM 2 rum och kök 1.570.000 kr
Mäklare Jessica Backman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

66 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

1.570.000 kr

Vill du bo i naturskönt läge med närhet till havet och stort fristående garage?

Nu har du möjlighet att förvärva denna charmiga villa med stort garage i Gårdskär med närhet till havet, småbåtshamn och fiskehamn! Här kan du ta långa avkopplande promenader i den friska naturen mitt bland natursköna skogsområden och längs med stranden, som du når inom gång- och cykelavstånd. Tar du båten ut på havet finns fina fiskevatten, badklippor, flertalet mindre vikar och öar att utforska!

Stort garage om ca 80 kvm med luftvärmepump och plats för flertalet fordon samt en fristående friggebod med el finns på tomten. I boningshuset finns total levnadsyta om 136 kvm fördelat på entréplan och källarplan. Via framsidans altan kommer du in på entréplan där det finns ett rymligt badrum med bubbelbadkar, sovrum, kök och vardagsrum med utgång till altanen (-19). En trappa ned finns ett renoverat toalettrum (-18), två större rum som kan användas som sovrum, tvättstuga och pannrum.

Här bor du med närhet till hav och natur, samtidigt som du når både Skutskär och Älvkarleby på ca 10-15 minuter där det finns goda tåg- och bussförbindelser, matbutik, skola, apotek, restaurang och café. Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Jessica Backman

Fastighetsmäklare
0706-237910
jessica@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

Via framsidans altan och vidare genom ytterdörren kliver du in i hallen. På golvet ligger ett fint trägolv och i ena väggen finns inbyggd skoförvaring. Rakt fram från hallen, i anslutning till sovrummet, ligger ett mindre rum som kan användas som såväl kontor som klädkammare.

Badrum

Vidare till höger om hallen ligger ett ljust badrum utrustat med bubbelbadkar, duschhörna, WC, handdukstork, tvättställ och spegelskåp. Vattenburen golvvärme. Ny våtrumstapet (-17).

Sovrum

Vidare rakt fram från hallen ligger ett sovrum med härligt ljusinsläpp från fönster i två olika väderstreck. I anslutning till sovrummet ligger ett mindre rum som kan användas som såväl kontor som klädkammare.

Kök

Till vänster om hallen ligger ett rymligt kök med plats för matgrupp. Utrustat med kyl/frys (-19), spis (-19), fläkt, diskmaskin och kaklat stänkskydd. Praktisk inbyggd garderob.

Vardagsrum

Vidare från köket når du vardagsrummet, utrustat med två inbyggda garderober. Från vardagsrummet kan du kliva ut via den nya altandörren (-20) på baksidans stora altan i trevligt sydöstläge.

Källare

Nedför trappan, direkt till höger, ligger ett renoverat toalettrum (-18) utrustat med WC och tvättställ. Här finns även två rymliga rum som kan användas som sovrum. Tvättstuga utrustad med tvättmaskin (-17) och praktiskt hyllsystem. Pannrum utrustat med kombipanna (-06) med pelletsbrännare och ny cirkulationspump (-19) samt varmvattensberedare. Utgång till husgavel.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Gårdskärsvägen 48, 81493 Skutskär

Område

Gårdskär

Boarea

66 kvm , enl. lantmäteriet

Biarea

70 kvm

Tomtarea

1642 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Balkong/Uteplats

Altan med tak på framsidan i anslutning till entrén. Altan, delvis med tak (-19/20), på baksidan av huset i trevligt sydöstläge.

Taxeringsår

2018

Totalt taxeringsvärde

487.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  6
  • Totalt belopp: 658.750 kr
Driftkostnad:

Elkostnad: 10.800 kr/år

Försäkringskostnad: 3.500 kr/år

Renhållning: 1.000 kr/år

Sotning: 430 kr/år

Vatten och Avlopp: 6.000 kr/år

Pellets: 2.000 kr kr/år

Total driftskostnad: 23.730 kr/år

Säljarna har inte varit permanent bosatta på fastigheten. Utöver driftskostnader tillkommer kostnad för fastighetsavgift/-skatt 3 653 kr/år

Byggnad

Byggnadsår

1952

TV/Internet

Fiber finns indraget!

Utförda renoveringar

Ny panel på baksidan av huset (-20)

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Grund

Källare

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

Taktyp

Betongpannor

Fönster

2-glasfönster

Uppvärmning

Kombipanna (-06) med pelletsbrännare + Luftvärmepump (-18)

Ventilation

Självdrag, kompletterad med mekanisk frånluft

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Parkeringsbeskrivning

Grusad infart. Fristående isolerat garage om ca 80 kvm (enligt uppgift från säljare).

Energideklaration utförd

2017-06-19

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

G

Energiprestanda, primärenergital

171

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Natursköna Gårdskär ligger ca 15 km från Skutskär, här hittar du både småbåtshamn och fiskehamn med båthus. Tar du båten ut på havet finns fina fiskevatten, badklippor, flertalet mindre vikar och öar att utforska! Strax utanför Gårdskär finns barnvänlig badstrand. Ca 5 km från Gårdskär ligger Långsand med badvänlig sandstrand. Långsandsörarna är en ögrupp som ligger precis utanför Långsand, där man kan vandra och bada. Ca 13 km från Gårdskär finns kilometerlånga sandstränder som Rullsand och Brämmen. Bredvid Rullsand ligger Billuddens naturreservat med vackra strövområden.