Skutskär - Fleräng

Flerängsvägen 8

118 KVM 5 rum och kök 2.600.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

118 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

5 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

2.600.000 kr

Ca 80 kvm garage! Bergvärme + solceller! Renoverat 40-talshus med pool, nära havet, sjö & tåg

Vill du bo i renoverat 40-tals hus nära naturen, havet och sjön Trösken. Bra pendlings möjligheter med tåg såväl norr- som söderut?

Bergvärme och kamin + solceller som drar in ca 9 500 kwh/år. Ny brokvist med nytt räcke. Stort, inglasat uterum med skjutbara väggar mot en altan med nersänkt pool. Nytt, stort badrum med golvvärme, och fönster som släpper in det härliga dagsljuset. Välkomnande hall och rymligt kök från Ballingslöv med nyare maskiner bl. a. hel kyl och frys med is och vatten. Rymligt vardagsrum i fil med kamin och möjlighet till ett sovrum till. Fem rum plus källarvåning med gillestuga med öppen spis. Öppen fiber. Stor (ca 80 kvm) garagebyggnad med gjuten platta, två portar, ny luftvärmepump och billyft.

Varmt välkommen - Nära hav, sjö och tågstation

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in välkomnas du av en stor och välkomnande hall i vinkel, här möts du av det ljusa intrycket, nya innderdörrar i hela huset. I anslutning till hallen ligger en klädgarderob.

Kök

Direkt till vänster i hallen ligger ett kök med rymlig matplats och utgång till ett mycket stort, inglasat uterum med skjutbara fönster och vägg mot en altan med pool. Inredningen är från Ballingslöv och utrustningen består av ny 2019 sidebyside kyl och frys med is och vatten, spishäll, fläkt, ny 2022 ugn och ny 2019 mikro samt diskmaskin 2016.

Vardagsrum

Öppet rakt fram från hallen ligger ett vardagsrum med parkettgolv i ek och en kamin som värmer upp entréplan och håller nere energikostnaderna.

Matrum/Bibliotek

Vidare från vardgsrummet ligger ett matrum/bibliotek med parkettgolv i ek och en rejäl garderob i anslutning. Detta rummet är lätt att göra om till sovrum om så önskas.

Duschrum

I anslutning till hallen ligger ett totalrenoverat och nytt 2021 duschrum med golvvärme, hörnduschvägg, och nytt fönster vilket släpper in det härliga dagsljuset.

Övervåning - Hall

När du kommit uppför trappan står du på ett plankgolv och hallen inrymmer tre garderober. Nya innerdörrar till alla rum. I anslutning till hallen ligger en toalett med ny wc och kommod.

Sovrum x 3

På övervåningen är det tre rymliga sovrum med plankgolv, varav ett med en garderob, ett med två garderober och lucka till vinden.

Källarvåning

När du kommit ner för trappan från entréplan alternativt via grovingången möts du av en hall. Vidare i källaren ligger en gillestuga med öppen spis (ej använd), tvättstuga med kakel på väggarna och klinker med golvvärme från vattenburet(!) system. Tvättstugan är utrustad med torktumlare och två tvättmaskiner. I källaren inryms också en matkällare och ett pannrum med förvaringsmöjligheter.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Flerängsvägen 8, 81492 Skutskär

Område

Skutskär - Fleräng

Boarea

118 kvm , enl. lantmäteriet

Biarea

70 kvm

Tomtarea

1590 kvm

Antal rum

5 st , varav 3 st sovrum

Taxeringsår

2021

Totalt taxeringsvärde

1.024.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  14
  • Totalt belopp: 1.725.000 kr
Driftkostnad:

Elkostnad: 25.000 kr/år

Försäkringskostnad: 5.806 kr/år

Renhållning: 2.752 kr/år

Vatten och Avlopp: 10.201 kr/år

Vägkostnad: 2.000 kr/år

Total driftskostnad: 45.759 kr/år

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Byggnad

TV/Internet

Öppen fiber

Grund

Källare

Fasadtyp

Stående träpanel

Taktyp

Betongpannor

Fönster

2-glasfönster, 3-glas i duschrummet

Uppvärmning

Bergvärmepump, 2022, värmepump Luft/Luft i garaget 2021

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Övriga byggnader

Stort ca 80 kvm garage med gjuten platta, dubbla portar, luftvärmepump och billyft

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Skutskär är en läns-, landskaps- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län i nordligaste Uppland men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län (Gästrikland). Den uppländska delen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort.
Där Dalälven möter Havet. Kilometerlånga stränder såsom Rullsand och Brämmen. Omtyckt camping på Rullsand. I Dalälvens mynning ligger den lilla sandön Kläckgrund som är Skutskärsbornas smultronställe med den fina sandstranden. Sandbankarnas havsbad ligger en kort cykeltur från centrum och mitt i centrum finns ett bad med bryggor och småbåtshamnar.