Valbo

Kvarnvägen 21

87 KVM 3 rum och kök 3.275.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

87 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

3.275.000 kr

Vid Gavleån med båtplats, byggt -09, 4,2 m i takhöjd, golvvärme, kamin & öppen planlösning

Här bor du attraktivt på Svedens udde, ett stenkast från Gavleån med gemensam bastu och badbrygga samt båtplats, i ett fräckt hus ritat av Johan Skoog, öppet i nock om hela 4,2 meter i takhöjd med modern och öppen planlösning med kamin och golvvärme från vattenburet(!) system.

Fasaden målades 2022-2023. Redan i hallen märker man av husets karaktär med öppet i nock. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med kamin och i köket är det inredning från Marbodal och stora fönster mot den lummiga baksidan samt utgång till ett stort inglasat uterum också det öppet upp i nock och med skjutbara väggar mot baksidan. I entrén ligger ett klinkergolv. Ett rymligt sovrum med fönster åt två håll och utsikt mot Gavleån. Längre in ligger ett större sovrum med hela 4,2 meter i takhöjd, vilket ger möjlighet att bygga loft. En stor klädkammare också öppen i nock med bra förvaringsmöjligheter. Duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. GavleNets fiber. Vid huset ligger ett isolerat garage förlängt med hela 16 kvm och fönster vilket möjliggör ett extra rum. I samfälligheten finns båtplats, badbrygga och bastu.

Varmt välkommen - Mycket karaktär och ljuvligt läge vid ån

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in i hallen står du på ett klinkergolv i entrén, vidare i hela huset ligger ett parkettgolv i ek. I hela huset är det golvvärme från vattenburet(!) system. Rakt fram i hallen ligger en klädkammare med hela 4,2 meter i takhöjd, vilket möjliggör förvaring även på höjden. Klädkammaren är utrustad med hängare och hyllor.

Sovrum

Direkt till vänster från hallen ligger ett rymligt sovrum som är öppet i nock och från fönstret är det utsikt mot Gavleån. I sovrummet inryms en garderob.

Sovrum

Längst in till vänster ligger ett stort sovrum med hela 4,2 meter i takhöjd vilket ger möjlighet att bygga loft om så önskas. Det är fönster åt två håll vilket ger ett ljust intryck.

Duschrum

I hallens vinkel till vänster genom en dörr med överljusfönster ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en garderob.

Kök

Öppet från hallen ligger kök och vardagsrum med modern öppen planlösning. Köket ligger in i en vinkel till höger och en köksö delar av mellan kök och vardagsrum. Inredningen är från Marbodal och utrustningen är från bosch. Köket är utrustat med diskmaskin, hel kyl och hel frys, induktionshäll och fläkt samt inbyggd ugn och ny -22 mikro i rostfritt.

Vardagsrum

Öppet från köket ligger ett vardagsrum med hela ca 4,2 meter i takhöjd och stora fönsterpartier samt utgång till ett stort inglasat uterum också det högt i tak med fina fönsterpartier och skjutbara väggar mot den lummiga trädgården. I vardagsrummet är det en kamin från Jotul som höjer mysfaktorn.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Kvarnvägen 21, 81831 Valbo

Område

Valbo

Boarea

87 kvm , enl. lantmäteriet

Tomtarea

347 kvm

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Taxeringsår

2021

Totalt taxeringsvärde

2.272.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  2
  • Totalt belopp: 1.850.000 kr
Driftkostnad:

Elkostnad: 22.016 kr/år

Samfällighet inklusive vatten & avlopp, renhållning, snöröjning, bryggor och bastu: 8.400 kr kr/år

Total driftskostnad: 30.416 kr/år

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Byggnad

Byggnadsår

2009

TV/Internet

GavleNets fiber

Grund

Platta på mark

Fasadtyp

Liggande träpanel, målad 2022

Taktyp

Falsat plåttak

Fönster

3-glasfönster

Uppvärmning

Fjärrvärme, gemensam

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Parkeringsbeskrivning

Isolerat garage om ca 40 kvm, förlängt om ca 16 kvm med fönster vilket öppnar möjligheter för extra rum. I garaget är det öppet i nock med ett loft.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Valbo är en socken och tätort i Gävle kommun, Gästrikland. Valbo är mest känd för Valbo Köpcentrum som har funnits ända sedan 1970. Valbo hyser ett av Sveriges få whiskydestillerier, Mackmyra Svensk Whisky, som bildades 1999. Valbo kyrka är från 1100-talet och är troligtvis Gästriklands äldsta kyrka. Valbo Köpcentrum finns beläget här med dess över 60 butiker och restauranger, samt även närhet till Gävle Centrum med ännu fler butiker, restauranger, biografer och teatrar.