Valbo

Markhedsvägen 10

143 KVM 6 rum och kök 4.600.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

143 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

6 st , varav 5 st sovrum Mer fakta

Pris

4.600.000 kr

Byggt 2020, hela 6 rok, modernt & öppet i nock med stor lada på gården i attraktivt villaområde

Sist på återvändsgata ligger detta moderna H-hus med fantastisk rymd i form av stora sällskapsytor delvis öppet i nock med panoramafönster och ett fint kök från Ballingslöv med köksö och rostfria maskiner från Siemens med garanti kvar. All belysning styrs via en app. I vardagsrummet är den en kamin från Contura som ger en varm och mysig känsla. Två kaklade och fina badrum med infällda spotlights i taket, varav ett med trendigt betong kakel och klinker samt svarta blandare och handdukstork, och ett med hörnbadkar och fönster som släpper in det härliga dagsljuset. Hela fem stycken sovrum. Genomgående klinker- och ekparkettgolv med värme från vattenburet(!) system. Trevlig altan med utespa mellan huskropparna. Stor lada med loft ramar in den trevliga baksidan.

Här bor du med närhet till allt, såväl bra barnomsorg och skola som skog, natur och shopping.

Varmt välkommen - unikt med nyproducerat hus i anrikt och attraktivt villaområde

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in står du i en öppen hall med klinker i entrén. Vidare ligger genomgående ekparkettgolv och det är vattenburen golvvärme i hela huset.

Sovrum

Direkt till höger i hallen ligger ett sovrum med ljuslaserat ekparkettgolv.

Sovrum

Längre in till höger från hallen ligger ett sovrum med ljuslaserat ekparkettgolv.

Duschrum

Till vänster från hallen ligger ett modernt duschrum med fint kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. I taket är det infällda spotlights som ger ett behagligt ljus.

Vardagsrum

Öppet rakt fram från hallen ligger ett ljust vardagsrum med ekparkettgolv och en täljstenskamin från Contura som ger värme och hög mysfaktor. Vardagsrummet har modern öppen planlösning med köket. Rakt fram i vardagsrummet är det utgång genom en helglasdörr till en infälld altan med ett utespa. Vidare från altanen kommer du till en stor lada, med loft på gårdens baksida. Ladan ger en härlig inramning på baksidan. I ladan finns 4 st nya garderober.

Kök

En stor köksö delar naturligt mellan kök och vardagsrum. Då köket är öppet i nock ger det en fantastisk volym och ett panoramafönster samt infällda spotlights i taket ger ett härligt ljus. En fint kök från Ballingslöv med mycket skåp och bra förvaring. Köket är utrustat med maskiner från Siemens varav induktionshäll, snygg hel kyl och hel frys, integrerad diskmaskin, rostfri fläkt och ugn samt mikro i arbetshöjd.

Passage

Vidare från vardagsrummet kommer du till en sovavdelning med en passage med ekparkettgolv. I anslutning till passagen ligger en tvättstuga med utgång till gården. Tvättstugan är utrustad med tvättho, tvättmaskin och torktumlare. I tvättstugan är det en lucka till vinden.

Badrum

Rakt fram i passagen ligger ett stort badrum med fönster som släpper in det härliga dagsljuset. På väggarna i badrummet är det kakel och på golvet ligger ett klinker. I taket är det infällda spotlights. Badrummet är utrustat med en hörnbadkar.

Sovrum

Till höger i passagen ligger ett sovrum med fönster åt två håll och runt hörnet ligger en walk in closet med gott om förvaringsmöjligheter.

Sovrum

Till vänster i passagen ligger ett sovrum med ekparkettgolv.

Sovrum

Längst in i passagen till vänster ligger ett sovrum med ekparkettgolv.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Markhedsvägen 10, 81830 Valbo

Område

Valbo

Boarea

143 kvm , enl. lantmäteriet

Biarea

50 kvm

Tomtarea

990 kvm

Antal rum

6 st , varav 5 st sovrum

Taxeringsår

2021

Totalt taxeringsvärde

3.147.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  4
  • Totalt belopp: 3.856.000 kr
Driftkostnad:

Elkostnad: 6.927 kr/år

Renhållning: 2.743 kr/år

Uppvärmning: 11.588 kr/år

Vatten och Avlopp: 5.230 kr/år

Total driftskostnad: 26.488 kr/år

Byggnad

Byggnadsår

2020

TV/Internet

GavleNet

Grund

Platta på mark

Fasadtyp

Liggande träpanel

Taktyp

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster

Uppvärmning

Värmepump luft-vatten

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Övriga byggnader

Stor lada med loft. Här finns plats för gott om förvaring.

Parkeringsbeskrivning

Plats för tre bilar på gården.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Valbo är en socken och tätort i Gävle kommun, Gästrikland. Valbo är mest känd för Valbo Köpcentrum som har funnits ända sedan 1970. Valbo hyser ett av Sveriges få whiskydestillerier, Mackmyra Svensk Whisky, som bildades 1999. Valbo kyrka är från 1100-talet och är troligtvis Gästriklands äldsta kyrka. Valbo Köpcentrum finns beläget här med dess över 60 butiker och restauranger, samt även närhet till Gävle Centrum med ännu fler butiker, restauranger, biografer och teatrar.