Valbo

Skolvägen 10M

76 KVM 3 rum och kök 1.300.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

76 kvm

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

1.300.000 kr

Extraordinärt - Måste bara ses!

Dessa moderna och genomtänkta lägenheter är en stor tillgång för Valbo. Spatiöst med härlig takhöjd, stora fönster genomgående åt två håll vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Genomgående golvvärme. Snyggt infällda fönster i väggarna med bred nisch för blommorna. Kök från Marbodal med rostfria maskiner varav ny -16 diskmaskin. Rymligt duschrum med kakel, klinker, snygg handdukstork, infällda spotlights i taket och tvättmaskin samt torktumlare. Stor balkong i härligt solläge på den trevliga baksidan, plus möblerbar loftgång på framsidan. Gavlenets fiber.

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du kommit upp via den möblerbara loftgången och klivit in genom dörren med överljusfönster, möts du av en enorm rymd pga den höga takhöjden, redan i hallen som är öppen mot vardagsrummet. Genomgående i hela lägenheten ligger ekparkettgolv med golvvärme och i entrén ligger ett klinkergolv. Till vänster i anslutning till hallen ligger en mycket rymlig klädkammare/förråd med två flyttbara garderober.

Sovrum

Direkt till vänster genom en skjutdörr(!) i hallen ligger ett sovrum med snyggt infällt fönster. Genomgående i hela lägenheten är fönstren infällda med ett härligt djup för blommorna.

Vardagsrum

Öppet med den härliga takhöjden från hallen ligger ett spatiöst vardagsrum med fönster genomgående från två håll. Varav ett stort härligt fönsterparti mot den trevliga baksidan. En dörr med helglas suddar ut gränsen mellan inne och ute samt leder dig till den stora balkongen med härligt solläge på baksidan.

Kök

Till höger med öppen planlösning från vardagsrummet ligger ett kök från Marbodal med spotlights, vitrindel, stenbänkskivor med infälld induktionshäll och rostfria maskiner bestående av ugn, fläkt, hel kyl och hel frys samt ny -16 diskmaskin.

Duschrum

Till vänster från vardagsrummet ligger ett stort duschrum med stilrent kakel på väggarna och klinker på golvet. I taket är det infällda spotlights. Duschrummet är utrustat med snygg handdukstork och tvättmaskin samt torktumlare.

Sängkammare

Vidare från vardagsrummet ligger en sängkammare med härlig rymd och stora höga fönster samt fyra garderober med förvaringsutrymme ovanpå tack vare den höga takhöjden.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

10

Gatuadress

Skolvägen 10M, 818 30 Valbo

Område

Valbo

Boarea

76 kvm

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

2

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 2,30
  • Andelstal avgift: 2,38
Månadskostnad:

3.995 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Nej
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Nej
Driftkostnad:

Total driftskostnad: 7.800 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

BRF Markheden i Valbo

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

40

Byggnadsår

2015

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Lars Zetterman 0706355293.

TV/Internet

Gavlenets fiber!

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Valbo är en socken och tätort i Gävle kommun, Gästrikland. Valbo är mest känd för Valbo Köpcentrum som har funnits ända sedan 1970. Valbo hyser ett av Sveriges få whiskydestillerier, Mackmyra Svensk Whisky, som bildades 1999. Valbo kyrka är från 1100-talet och är troligtvis Gästriklands äldsta kyrka. Valbo Köpcentrum finns beläget här med dess över 60 butiker och restauranger, samt även närhet till Gävle Centrum med ännu fler butiker, restauranger, biografer och teatrar.