Valbo - Ytterhärde

Ytterhärdevägen 71B

122 KVM 5 rum och kök 4.500.000 kr
Mäklare Jessica Backman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

122 kvm , enl. säljaren

Antal rum

5 st , varav 4 st sovrum Mer fakta

Pris

4.500.000 kr

Drömmer du om att bo på landet med 15 minuter till allt, i ett nybyggt enplanshus med garage?

Nu har du möjlighet att köpa ett nybyggt enplanshus med tillhörande garage i lantligt läge!

Villa Fredriksdal består av 122 välplanerade kvadratmeter i lantlig stil i ett plan(!) med egen sov-/tonårsavdelning. Huset har en rymlig hall samt stort och ljust kök med inredning från Vedum. Köket har utrustats med rostfri frihängande fläkt och spotlights. Köket levereras med Svanenmärkt köksstomme, gråa luckor, induktionshäll och vita vitvaror med integrerad diskmaskin. Badrummet är utrustat med kakel och klinker med komfortvärme. WC/dusch är utrustad med komfortvärme samt våtrumsmatta. Vardagsrummet ligger i anslutning till husets baksida. Tvättstuga/grovkök med tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Genomgående vitlaserad ekparkett och tapetserade väggar i ljusa färger med gråa toner. Spröjsade fönster. Ett stort isolerat garage om 44 kvm där du kan få plats för såväl bilen som trädgårdsredskap.

Husets och garagets fasader är grundmålade. Tomten är grovplanerad, med grusad infart och gångytor. Gräsmatta ingår ej (gräsmatta på bild är en illustration). Fiber finns förberett i huset, anslutningsavgift tillkommer.

Här bor du endast ca 100 meter till skolbussen. Ca 12 minuter till Gävle och ca 14 minuter till Sandviken. 2 km till Valbo och Valbo köpcentrum med över 60 butiker. 1,5 km till Mackmyra golfbana med mycket bra golfrange.

Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Jessica Backman

Fastighetsmäklare
0706-237910
jessica@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Vardagsrum

Öppet rakt fram från hallen ligger ett vardagsrum med utgång till husets baksida. Här finns plats för såväl soffa som matgrupp.

Hall

När du klivit in står du i en hall i vinkel med öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Hallen har klinker och inrymmer en garderob. Vitlaserat parkettgolv i ek är genomgående i hela huset.

Kök

Till vänster öppet från hallen ligger ett kök med inredning från Vedum med vita vitvaror och och kaklat stänkskydd. Utrustat med hel kyl och frys, mikro och ugn i arbetshöjd, induktionshäll, rostfri fläkt och integrerad diskmaskin - samtliga vitvaror från Bosch.

Badrum

Till höger i hallens vinkel ligger ett rymligt badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med komfortvärme, hörnduschväggar, WC, kommod och spegelskåp.

Sovrum

Vidare till höger om hallens vinkel ligger en sov-/tonårsavdelning. Direkt till höger ligger ett sovrum utrustat med en garderob och fönster åt två håll, vilket ger ett ljust intryck.

Sovrum

Till vänster ligger ytterligare ett sovrum utrustat med en garderob och fönster åt två håll, vilket ger ett ljust intryck.

Sovrum/Kontor

Vidare till vänster ligger ett sovrum/kontor, utrustat med två garderober.

WC/Duschrum

Vidare från köket ligger en mindre hall med ett WC/duschrum i anslutning. Utrustat med duschhörna, WC, kommod, komfortvärme och ljus våtrumsmatta.

Master bedroom

Till höger i hallen från köket ligger ett master bedroom med tre garderober.

Tvättstuga/Klädvård

Vidare i anslutning till hallen från köket ligger en tvättstuga med köksingång. Tvättstugan är utrustad med tvättho och förvaringsskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Här hittar du även frånluftsvärmepumpen.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Ytterhärdevägen 71B, 81891 Valbo

Område

Valbo - Ytterhärde

Boarea

122 kvm , enl. säljaren

Tomtarea

1408 kvm

Antal rum

5 st , varav 4 st sovrum

Taxeringsår

2021

Totalt taxeringsvärde

466.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Driftkostnad:

Elkostnad: 6.500 kr/år

Försäkringskostnad: 5.000 kr/år

Renhållning: 2.500 kr/år

Uppvärmning: 11.000 kr/år

Samfällighet - VA och väg: 6.000 kr kr/år

Samfällighet - Väg: 2.500 kr kr/år

Total driftskostnad: 33.500 kr/år

Driftskostnaderna är uppskattade. Startavgift (engångskostnad) om 3 000 kr till samfällighet - VA och väg tillkommer.

Byggnad

Byggnadsår

2021

TV/Internet

Fiber finns förberett i huset, anslutningsavgift tillkommer. För inkoppling kontakta GavleNet. Anslutningskostnaden är 19.900 kr inkl moms.

Byggnadstyp

1-plansvilla

Grund

Krypgrund

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

Taktyp

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster

Uppvärmning

Värmepump luft-vatten

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Vatten

Kommunalt vatten

Avlopp

Kommunalt avlopp

Parkeringsbeskrivning

Garage om 44 kvm med förrådsdel

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Ytterhärde backe tillhör Valbo som är en socken och tätort i Gävle kommun, Gästrikland. Valbo är mest känd för Valbo Köpcentrum som är ett av Sveriges största köpcentrum och har funnits sedan 1970. Här hittar du över 60 butiker och ett flertal trevliga restauranger. Valbo hyser ett av Sveriges få whiskydestillerier, Mackmyra Svensk Whisky, som bildades 1999. Valbo kyrka är från 1100-talet och är troligtvis Gästriklands äldsta kyrka. Sofiedalskolan ligger i centrala Valbo och har cirka 550 elever i förskoleklass, och grundskolans år 1-9. Ludvigsbergsskolan ligger i centrala Valbo och har knappt 400 elever i förskoleklass och grundskolans år 1-6. Alborga skola ligger på Hedvägen och har ca 100 elever i förskoleklass till och med grundskolans år 3. Det finns två dagis med några hundra meters avstånd från huset, Tallåsgården och Trollgården.