Valbo - Ytterhärde

Ytterhärdevägen 73B

146 KVM 7 rum och kök 4.770.000 kr
Mäklare Jessica Backman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

146 kvm , enl. säljaren

Antal rum

7 st , varav 4 st sovrum Mer fakta

Pris

4.770.000 kr

Vill du bo i rymligt enplanshus med plats för hela familjen, lantligt beläget med 15 min till allt?

Nu har du möjlighet att köpa ett flyttklart Villa Adelöv med tillhörande garage med inflyttning under hösten 2021.

Villa Adelöv är 146 välplanerade kvadratmeter i ett plan(!) med egen sov-/tonårs- och vuxenavdelning. Huset har en rymlig hall med öppen modern planlösning mot det rymliga vardagsrummet och matplatsen. Stort och ljust kök med inredning från Vedum. Köket levereras med Svanenmärkt köksstomme, gråa luckor, induktionshäll, rostfria vitvaror med integrerad diskmaskin, rostfri frihängande fläkt och spotlights. Badrummet är utrustat med kakel och klinker med komfortvärme. WC/dusch är utrustad med komfortvärme samt våtrumsmatta. Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot matplatsen där du kan kliva vidare ut på husets stora altan. Hela fyra sovrum samt ett allrum - här finns plats för hela familjen! Tvättstuga/grovkök med tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Genomgående parkettgolv i ek och tapetserade väggar i ljusa färger med gråa toner. Spröjsade fönster. Ett stort isolerat garage om 44 kvm där du kan få plats för såväl bilen som trädgårdsredskap.

Husets och garagets fasad levereras grundmålad. Tomten kommer vara grovplanerad, grusad infart och gångytor ingår. Gräsmatta ingår ej. En stor altan kommer att byggas på husets baksidan (ej gavel). Det är förberett för indragning av fiber med tomtrör fram till tomtgränsen. Fiber finns inte i området. Tillkommer en avgift på 1 500 kr/år för samfällighets-/vägförening.

Här bor du endast ca 100 meter till skolbussen. Ca 12 minuter till Gävle och ca 14 minuter till Sandviken. 2 km till Valbo och Valbo köpcentrum med 65 butiker. 1,5 km till Mackmyra golfbana med mycket bra golfrange.

Varmt välkommen - För att anmäla intresse på huset och bli medlem i OBOS gå in på länken https://www.smalandsvillan.se/sok-tomt-bostad/ytterhardevagen-73b/

Mäklare

Jessica Backman

Fastighetsmäklare
0706-237910
jessica@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in står du i en hall i vinkel med öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Parkettgolv i ek är genomgående i hela huset. Hallen har klinker och inrymmer en garderob.

Badrum

Till vänster i hallens vinkel ligger ett rymligt badrum med komfortvärme. Badrummet är utrustat med kakel, klinker, hörnduschväggar, WC och kommod. Handdukstork ingår ej.

Sov-/tonårsavdelning

Vidare till vänster om hallens vinkel ligger en sovavdelning med tre sovrum och ett allrum med utgång till husets ena kortsida. Två av sovrummen har fönster åt två håll vilket ger ett ljust intryck och inrymmer en garderob. Det tredje sovrummet inrymmer två garderober.

Kök

Till höger, i öppet läge från hallen, ligger ett kök med inredning från Vedum med rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin. Utrustat med induktionshäll, kaklat stänkskydd, rostfri fläkt samt hel kyl och hel frys.

Vardagsrum

Öppet rakt fram från hallen ligger ett vardagsrum med utgång till husets baksida och altan.

Matplats

I modern öppen planlösningen mot vardagsrummet ligger en matplats med rymlig sällskapsyta.

WC/Duschrum

Vidare från köket ligger en hall med ett WC/duschrum i anslutning. Utrustat med duschhörna, WC, kommod, komfortvärme och grå våtrumsmatta.

Master bedroom

Till vänster om hallen från köket ligger ett master bedroom med tre garderober.

Tvättstuga/Grovkök

Vidare i anslutning till hallen från köket ligger en tvättstuga med köksingång. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Ytterhärdevägen 73B, 81891 Valbo

Område

Valbo - Ytterhärde

Boarea

146 kvm , enl. säljaren

Tomtarea

1520 kvm

Antal rum

7 st , varav 4 st sovrum

Taxeringsår

2020

Totalt taxeringsvärde

406.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Driftkostnad:

Elkostnad: 6.500 kr/år

Försäkringskostnad: 5.000 kr/år

Renhållning: 2.500 kr/år

Uppvärmning: 11.000 kr/år

Vatten och Avlopp: 3.000 kr/år

Samfällighet: 1.500 kr/år

Total driftskostnad: 29.500 kr/år

Byggnad

Byggnadsår

2021

Grund

Krypgrund

Taktyp

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster

Uppvärmning

Värmepump luft-vatten

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Vatten

Kommunalt vatten

Avlopp

Kommunalt avlopp

Parkeringsbeskrivning

Garage om 44 kvm med förrådsdel

Läge

Områdesbeskrivning

Ytterhärde backe tillhör Valbo som är en socken och tätort i Gävle kommun, Gästrikland. Valbo är mest känd för Valbo Köpcentrum som är ett av Sveriges största köpcentrum och har funnits sedan 1970. Här hittar du över 60 butiker och ett flertal trevliga restauranger. Valbo hyser ett av Sveriges få whiskydestillerier, Mackmyra Svensk Whisky, som bildades 1999. Valbo kyrka är från 1100-talet och är troligtvis Gästriklands äldsta kyrka. Sofiedalskolan ligger i centrala Valbo och har cirka 550 elever i förskoleklass, och grundskolans år 1-9. Ludvigsbergsskolan ligger i centrala Valbo och har knappt 400 elever i förskoleklass och grundskolans år 1-6. Alborga skola ligger på Hedvägen och har ca 100 elever i förskoleklass till och med grundskolans år 3. Det finns två dagis med några hundra meters avstånd från huset, Tallåsgården och Trollgården.